Fosta soție a lui Johnny Depp lovește din nou

Amber Heard a devenit un ambasador notabil al luptei împotriva violenței asupra femeilor. Actrița, în vârstă de 30 de ani, a scris câteva rânduri pentru revista Porter, care fac referire la victimele violenței domestice. „Nu sunteți singure“, și-a început ea pledoaria pentru „surorile tăcerii“, așa cum le numește. „Probabil că ați suferit singure în spatele ușilor închise până acum, dar nu sunteți singure. Trebuie să știți asta. Vreau să vă reamintesc faptul că sunteți puternice“.

În actele de divorț, ea a menționat că fostul soţ, Johnny Depp, în vârstă de 53 de ani, i-a aplicat corecții verbale și fizice pe parcursul a celor patru ani de relație. Avocatul actorului a negat toate acuzațiile. Amber nu îl amintește în acte pe fostul soț după nume, ci doar prin prisma lucrurilor rele pe care i le-a făcut. „Oricât de îngrozitoare și teribilă este trauma prin care ați trecut, din păcate, poate păli în faţa celei de după povestirea întâmplărilor“, a continuat actrița. „Nu e de mirare că cele mai multe dintre noi vrem să păstrăm liniștea și ne riscăm siguranța încercând să ne menținem demnitatea prin îndurare. Frica de a fi excluse din societate este cel mai înfricoșător lucru.“

6,8 milioane de dolari în urma divorțului

Vocea femeilor iubește femeile

Amber Heard a primit în urma divorțului 6,8 milioane de dolari, pe care a promis că-i va dona pentru Uniunea Drepturilor Civile ale Americanilor de la Spitalul de Copii din Los Angeles. În urmă cu puțin timp, Amber a apărut în rolul principal într-o campanie realizată de organizația GirlGaze, adresată femeilor abuzate verbal sau fizic de către persoanele dragi. În videoclip, actrița în vârstă de 30 de ani pare emotivă și timidă, deși vorbele sale sunt convingătoare și puternice. „Cum mi s-a întâmplat asta? Eu sunt puternică, nu sunt o victimă“, sunt cuvintele incipiente. „Cred că sunt îndreptățită să mă simt rușinată, să am statutul de victimă.“ Pe măsură ce monologul continuă, ea face referire și la experiența personală pe care a trăit-o alături de Johnny Depp. În anul 2013, actrița, care este acum extrem de implicată în campaniile umanitare dedicate sexului slab, declara că a avut relații și cu femeile. Altfel spus, nu este de mirare că Amber li se adresează cu foarte multă lejeritate și încredere în sine. „Am avut relații reușite atât cu bărbați puternici, cât și cu femei frumoase. Nu îmi doresc să fiu etichetată în vreun anumit mod, așa cum nici nu obișnuiesc să-mi planific viitorul. Întotdeauna am fost și întotdeauna voi fi ceea ce sunt și nu voi spune minciuni sau voi încerca să par altă persoană de dragul nimănui“, declara la acel moment Amber Heard.

„Falsificam semnături ca să stau la moteluri“

Actrița este o femeie determinată acum, iar succesul în carieră vine după o copilărie zbuciumată. Amber a fugit de acasă pe când avea doar 16 ani și s-a înscris la cursuri de actorie în Austin, Texas, hotărâtă fiind să-și construiască o carieră în domeniu. „Îmi amintesc că cea mai mare problemă era faptul că nu eram încă majoră și nu puteam nici măcar să-mi iau o cameră la motel pe numele meu. Am falsificat actele de identitate și semnătura părinților pentru a putea să ajung pe platoul de filmare“, povestea fosta soție a lui Johnny Depp. Primul ei rol important a fost în serialul TV The OC, apoi au urmat roluri în filme precum Pineapple Express sau Zombieland.

Cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood

Mel Gibson și Robyn Gibson. Cuplul s-a separat după 28 de ani de căsnicie, în urma cărora au rezultat 7 copii. Averea: 900 de milioane de dolari.

Madonna și Guy Ritchie. Artista declara la acel moment pentru Associated Press că i-a plătit fostului soț suma de 76 de milioane de dolari și alte 92 de milioane, incluzând casa din Ashcombe, precum și barul deținut de amândoi în Londra.

Steven Spielberg și Amy Irving. După doar patru ani de mariaj, Steven și Amy au urmat drumuri separate. Amy Irving a contestat validitatea contractului prenupțial semnat și a câștigat din partea fostului soț 100 de milioane de dolari.

James Cameron și Linda Hamilton. Regizorul filmului Titanic s-a însurat în 1977 cu Linda, însă a semnat actele de divorț după doar 18 luni. Hamilton a primit 50 de milioane de dolari în urma acestuia, deoarece ea a colaborat în cadrul Paramount Film cu regizorul.

Lionel Richie și Diane Richie. Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au divorțat în 2004. Lionel i-a plătit 20 de milioane de dolari fostei soții, în urma despărțirii. În actele de divorț, era menționată suma de 15.000 de dolari, pe care Diane o cheltuia lunar pe haine, masaje, manichiură și operații estetice.

Paul McCartney și Heather Mills. În anul 2006, cei doi au decis că este vremea să meargă pe drumuri separate, iar în urma divorțului, Heather Mills a primit 48,7 milioane de dolari și 70.000 de dolari pensie alimentară pe an pentru fetița lor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.