×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 iulie 2017, 05:34
EUR (€)
+0.0028 ↗
4.5656 RON
USD ($)
-0.0312 ↘
3.8936 RON
• • •
După scandalul cu poliţiştii
Fostul deputat Cristian Boureanu a aflat verdictul definitiv al magistraţilior
Fostul deputat Cristian Boureanu are la ce reflecta
Fostul deputat Cristian Boureanu are la ce reflecta

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj în urma scandalului cu poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla, pe care i-a insultat şi lovit, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti, hotărârea fiind definitivă. Magistraţii au admis, astfel, contestaţia procurorilor la decizia Judecătoriei Sector 1, care hotărâse plasarea în arest preventiv a fostului parlamentar.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis contestaţia procurorilor Parchetului Judecătoriei Sector 1 şi au prelungit mandatul de arestare preventivă a lui Cristian Boureanu.

Decizia Tribunalului este definitivă.

În 3 iulie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 hotărâseară ca fostul deputat să fie plasat în arest la domiciliu, decizia fiind contestată de procurori.

În urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de către avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.

Brigada de poliţie rutieră a făcut publice imagini de la incidentul în care a fost implicat Boureanu. În afara scenelor în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, a fost prezentat întregul dialog cu aceştia. În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că îl "scoate" la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat. Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu. Ulterior, au fost prezentate şi imagini cu riposta poliţistului la agresiunea fostului parlamentar, în care se vedea cum Boureanu este lovit în bărbie şi cade pe asfalt, în timp ce prietena sa le strigă poliţiştilor să cheme o ambulanţă.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj.

Şoferul lui Cristian Boureanu le-a declarat anchetatorilor că fostul deputat a devenit agresiv în momentul în care maşina a fost oprită de poliţişti pentru controlul actelor, a început să ţipe la agenţi şi să le arate semne obscene, se arată în referatul procurorilor cu propunerea de arestare preventivă a lui Boureanu. La rândul său, Boureanu a susţinut că nu a fost recalcitrant şi că poliţistul pe care este acuzat că l-a agresat şi insultat l-a pus să coboare din maşină şi i-a spus: "Să te văd Bourene cât de şmecher eşti!" şi că ”o să dea caseta la presă să vadă toată ţara cât de prost” este.

După un scandal în trafic Boureanu a ajuns de la secţia de poliţie la spital

Până aici i-a fost - Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Boureanu, plângere penală împotriva poliţiştilor

Legea lui Boureanu

După scandalul de pomină în urma căruia a fost arestat-Judecătorii au decis în privinţa lui Cristian Boreanu


Cum a condamnat CEDO faptele de violență ale polițiștilor-Dumitru Coarnă, minciuni în slujba Internelor

Eugenia SolomonPublicat Vineri, 07 iulie 2017
339
 | 0
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dragos
0
Asa poate invata si individul cu creier putin ceva umilinta ...
Publicat Vineri, 07 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Calvarul unei cunoscute prezentatoare TV
Publicat acum 21 ore şi 16 minute
Tudose: Suntem cetățeni de mâna a doua?
Publicat acum 12 ore şi 13 minute
Trezorier de bani furați pentru PDL
Publicat acum 21 ore şi 22 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat Marţi, 25 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ion Spânu

Oricît de mare ar fi emoţia în faţa uciderii poliţistului Sorin Vezeteu în gara Suceava de către un dezaxat mintal, aceasta nu trebuie să fie motivul întunecării minţii tuturor.

Ion SpânuPublicat acum 9 ore şi 43 minute