Fostul fotbalist Toni Doboş, suspectat de luare de mită

Fostul fotbalist Toni Doboş este suspect într-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de „Valiza”, în care este cercetat pentru luare de mită, potrivit site-ului Mediafax, care citează surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cauza în care este vizat Doboş este disjunsă încă de la momentul trimiterii în judecată a inculpaţilor din dosarul „Valiza”, însă ancheta a stagnat din cauza stării grave de sănătate a fostului jucător de fotbal.

Aceleaşi surse au precizat că anchetatorii au reluat, recent, investigaţiile şi procedurile judiciare din dosarul lui Doboş şi l-au chemat pe acesta, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a-i aduce la cunoştinţă învinuirea – luare de mită.

La ieşirea din sediul central al DNA, Toni Doboş a declarat că are calitatea de suspect într-un dosar al Direcţiei, fără a oferi alte informaţii.

În 4 iunie 2013, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.