Francesco Totti a primit premiul Giacinto Facchetti

Premiul Giacinto Facchetti, înfiinţat în 2006 în memoria fostului căpitan al formaţiei Internazionale Milano şi al naţionalei Italiei, a fost acordat căpitanului echipei AS Roma, Francesco Totti, informează Gazzetta dello Sport, potrivit B1.ro.

„Am dat totul pentru AS Roma şi Roma mi-a dat totul. Dacă joci 20 de ani pentru o echipă, înseamnă că relaţia este foarte puternică. Mereu am avut o pasiune pentru acest club şi doar tricoul acestei echipe am vrut să-l port”, a declarat Totti, în vârstă de 38 de ani.

Acest premiu, intitulat „Giacinto Facchetti, Il bello del calcio (frumosul fotbalului)”, înfiinţat la iniţiativa cotidianului sportiv Gazzetta dello Sport în memoria fostului jucător decedat în septembrie 2006, recompensează o personalitate din lumea fotbalului a cărei carieră este exemplară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.