FRF a cheltuit 4 milioane euro pe avocaţi în procesul cu Universitatea Craiova

Pe Facebook-ul său, Adrian Mititelu a făcut o dezvăluire incredibilă: „Ştiţi ce sumă de bani a cheltuit FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL din 2011 şi pînă în prezent cu avocaţii pentru litigiile legate de UNIVERSITATEA CRAIOVA? Ei bine, peste 4 milioane de euro!” Este vorba despre procesul dezafilierii clubului din Bănie, pe care de curînd FRF la pierdut.

Mititelu precizează şi cine a primit această sumă uriaşă: „Cei mai mulţi bani au fost plătiţi către TUCĂ/ZBÂRCEA şi asociaţii, însă au primit sume consistente şi avocaţii ION CAZACU, CRISTIAN ENE şi VIOREL ROŞ”.

Întrebat de cotidianul.ro de unde are aceste informaţii, Adrian Mititelu ne-a declarat: „Nu pot să vă dezvălui deocamdată numele acelei persoane pentru a nu-i face rău. Pot doar să vă spun că că este cineva din apropierea FRF, care are informaţii exacte. Dar acest lucru poate fi foarte uşor de verificat în contabilitatea FRF. Ce pot să vă spun este că informaţia este 100% exactă. Şi mie mi se pare o sumă enormă, de aceea presupun că suma nu era destinată doar pentru serviciile avocaţilor, ci şi, cred eu, pentru cumpărarea influenţei unor persoane importante! Persoana care mi-a dat aceste informaţii mi-a spus că atunci cînd Mircea Sandu a fost întrebat de cei din FRF dacă suma nu este prea mare, acesta ar fi spus: „Nu, nu e mare, pentru că trebuie să cîştigăm acest proces, altfel Mititelu bagă în faliment FRF şi pe noi în puşcărie!

Reamintim că în prima instanţă FRF a pierdut procesul cu Universitatea Craiova, fiind obligată să plătească peste 250 milioane euro către clubul craiovean pentru că a declarat liberi de contract 39 de jucători, deşi aceştia aveau o clauză de reziliere clară, despre care FRF avea cunoştinţă, întrucît toate contractele erau înregistrate atît la FRF, cît şi la LPF! De asemenea, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi la cîte 3 ani de închisoare cu suspendare! Sentinţa însă nu este definitivă.

De asemenea, într-un al proces, în legătură cu drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, Dumitru Dragomir a fost condamnat tot în primă instanţă la 7 ani de închisoare cu executare, ceea ce îi îngreunează situaţia fostului preşedinte al LPF!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.