Gabi Firea e aici!

PSD s-a uitat în stânga şi a văzut cum UNPR trage să moară, s-a uitat în dreapta şi a observat că ALDE face eforturi disperate să realizeze pragul electoral, s-a uitat în sondaje şi a văzut că are un oarecare avans în faţa PNL. De aceea a decis să participe de unul singur la alegerile pentru Capitală. PSD va avea listă proprie pentru Consiliul General, iar candidatul pentru funcţia de primar general este Gabriela Firea.

După decizia referitoare la scrutinul pentru Bucureşti, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că UNPR nu se va băga la alegerile pentru funcţia de primar general, dar că ALDE s-ar putea să aibă candidat. Cum Călin Popescu Tăriceanu nu-şi doreşte să candideze, ALDE nu va conta decât în mică măsură în lupta pentru cea mai importantă funcţie din Primăria Generală.

PSD speră că purtătoarea de cuvânt a partidului, Gabriela Firea, va fi şi purtătoare de noroc a acestuia, astfel încât PSD să câştige funcţia de primar şi cât mai multe locuri în Consiliul General, poate chiar majoritatea, astfel încât să nu stea cu pălăria întinsă după voturi atunci când vor fi aleşi viceprimarii ori când partidul va dori să treacă proiecte importante prin deliberativul local.

Cum Dreapta este fracturată în mai multe locuri, PSD este optimist în ceea ce priveşte rezultatele alegerilor din 5 iunie. PSD a renunţat la o alianţă cu ALDE şi UNPR pentru a nu fi nevoit să împartă puterea cu aceste formaţiuni politice, orientându-se spre o alianţă cu Antena 3, cu care nu va avea de împărţit decât timpul de emisie al postului de ştiri. Timp care oricum nu-i aparţine.

Antena 3 a fost „mereu aproape” de PSD. Ei, nu chiar mereu, ci doar în momentele importante. Antena 3 este aproape de PSD de pe vremea când Gabriela Firea era una dintre moderatoarele emisiunilor postului de televiziune. Atât de apropiată a fost relaţia dintre PSD şi Antena 3, încât la un moment dat doamna Firea a confundat sediul partidului cu sediul televiziunii, şi pentru că i-a plăcut a rămas la partid. Asta nu înseamnă că Gabriela Firea n-a mai dat pe la tv, dar nu în calitate de moderatoare, ci de purtătoare. De purtătoare de cuvânt a PSD.

Gabriela Firea şi colegii săi de la Antena 3 au luptat împreună împotriva regimului Băsescu, iar acest lucru nu se uită.

Aşadar, Gabi Firea e aici! Te oftici?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.