Gabriel Oprea: Actuala majoritate nu are vreo problemă cu moţiunea PNL

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că nu crede că actuala majoritate guvernamentală are vreo problemă cu moţiunea de cenzură a PNL, din 5 iunie, subliniind, totodată, că partidul său „este şi rămâne parte dintr-un guvern bun” pentru România, transmite MEDIAFAX.

Întrebat despre moţiunea de cenzură a PNL, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu crede că „actuala majoritate guvernamentală are vreo problemă cu moţiunea din 5 iunie”.

„Întotdeauna am sprijinit guvernele din care am făcut parte, e o problemă de bun simţ până la urmă să-ţi respecţi cuvântul şi să creezi. Şi noi am creat în mod indubitabil – mă refer la UNPR – în ultimii cinci ani stabilitatea economică şi politică de care România a avut nevoie, mai ales într-o conjunctură economică complicată sau în actualul context de securitate”, a spus Oprea, adăugând că România generează stabilitate şi securitate în regiune.

„Pentru că ştiu că întotdeauna apar zvonuri, apar speculaţii, vreau să precizez încă o dată că UNPR este parte a actualei majorităţi guvernamentale, este şi rămâne parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru România. Cu alte cuvinte îl susţinem pe premierul Victor Ponta şi susţinem parteneriatul corect pe care-l avem cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai spus Oprea.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, la Piteşti, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.