Gabriel Oprea, alt călcâi al lui Ahile în Guvernul Ponta

Campionul absolut al trădărilor politice din România continuă să fie o forţă. Nu politică, deşi UNPR-ul contribuie cu un mănunchi de voturi la scorul copleşitor al USD-ului. Gabriel Oprea a fost şi rămâne o putere ocultă. Fostul administrator de la Hotelul Agat al Ministerului Apărării de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, după ce a scăpat de un dosar care l-ar fi putut duce în puşcărie, a devenit, după 1989, un mare trăgător de sfori, un afacerist în imobiliare şi un reper universitar, numai în materie de acordat doctorate. Gabriel Oprea s-a folosit de politică pentru a deveni general cu multe stele şi profesor universitar conducător de doctorate. Lista de doctori făcuţi sub oblăduirea generalului Oprea este în cea mai mare parte un tabel al impostorilor intelectuali. După ce la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a început o investigaţie legată de acordarea titlului de doctor pe barba marelui profesor în materie de descurcat şi tras sfori, generalul Gabriel Oprea şi-a mutat făbricuţa de doctori sub umbrela SRI, unde Parchetul General şi DNA-ul nu îşi mai bagă nasul.

În Guvernul Ponta, pentru că a contribuit hotărâtor la debarcarea lui Mihai Răzvan Ungureanu, Gabriel Oprea şi-a consolidat şi putere oficială şi puterea ocultă. A fost şi este vicepriministru iar mai nou şi ministru al Afacerilor Interne. Cât a funcţionat în Guvernul Ponta fără portofoliu, Gabriel Oprea a făcut echipă cu alt general şi doctor în oportunităţi, nimeni altul decât generalul Ilie Botoş. Acum, cei doi domină Afacerile Interne şi, prin cumnatul lui Gabriel Oprea, şi Apărarea.

Zilele trecute am primit o corespondenţă extrem de interesantă. Ea conţine şi câteva detalii legate de familia lui Gabriel Oprea. Evident, nu despre problemele personale ale neamurilor lui Gabriel Oprea este vorba, ci despre problemele cu justiţia ale acestora. Publicăm scrisoarea şi trimiterile la dosarele de instanţă cu convingerea că datele primite pot ajuta cititorii la cunoaşterea componentei oculte în existenţa Guvernului Ponta.

Buna ziua,

Un ochi la un link al unei publicaţii constănţene cred dă ceva de gândit cu privire la vechiul prieten Gabriel Oprea, şi anume plasarea rudelor în sistem. Acolo se vorbeşte despre un Gheorghe Nicuţ fost primar la Curtea de Argeş, condamnat pentru deturnare de fonduri PHARE. Acesta este fratele actualului promovat general Valeriu Nicuţ, secretar de stat la Ministerul Apărării, cumnatul lui Oprea pe latura soţiei acestuia, Sanda.

Ceea ce nu pune nimeni în evidenţă este că în familia Oprea condamnările pentru fapte ce au legătură cu banii se cam ţin lanţ. Cumnata lui Gabriel Oprea, Marioara Oprea, cea împotriva căreia am făcut şi eu plângere penală cândva, este condamnată la 10 de închisoare pentru fapte similare celor relatate la mine… Fratele lui Oprea la rândul lui e şi el „înrudit”, evident ca reprezentant al lui Oprea cu diverşi baroni, baronei şi alte specii din gaşcă.

Anexez împreună cu gândurile mele bune şi un material care face referire la sentinţe şi relaţii.

Julian Rosengren

Numãr unic dosar:
(Numãr în format vechi)

 

Înregistrat în data de:

 

Obiect dosar:

 

Materia juridicã:

 

Stadiu procesual:

 

Părţi:

OPREA MARIOARA : Apelant
S.C. ,,CONSTRUCŢII FEROVIARE BRAŞOV ” S.A. : Intimat
SC CONSULTING LICHIDĂRI SRL BRAŞOV – REPREZENTANTUL PĂRŢII CIVILE SC CONSTRUCŢII FEROVIARE BRAŞOV SA : Intimat

CĂI DE ATAC:

 

Tip acţiune

Data declarare

Cine declara

Pagina 1

   

TERMENE DE JUDECATÃ:

 

Data

Detalii

16/02/2007

Amânat

Solutie: Încuviinţează cererea formulată de inculpata Oprea Marioara în sensul amânării cauzei pentru a da posibilitatea acesteia de a-şi angaja un apărător. Se va emite adresă către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru a comunica instanţei de judecată relaţii referitoare la situaţia juridică actuală a părţii civile SC CONSTRUCŢII FEROVIARE BRAŞOV. Se va cita inculpata la Penitenciarul Târgşor în conformitate cu dispoziţiile art. 177 alin 6 cod procedură penală , cu precizarea datelor acesteia de stare civilă. Se va cita partea civilă , cu menţiunea pentru factorul poştal de a îndeplini corect procedura de citare , prin aplicarea ştampilei unităţii citate. Acordă termen de judecată la data de 19 martie 2007- timpul II .

19/03/2007

Amânat

Solutie: Acordă termen pentru lipsa de procedură cu partea civilă şi în vederea introducerii şi citării a lichidatorului judiciar S.C. CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L. cu sediul în Braşov, str.Al.Vlahuţă nr.1A, bloc S 22, scara G, ap.16, judeţul Braşov, în calitate de parte civilă. Admite cererea apărătorului inculpatei şi acordă termen de grefă la data de 30.03.2007. Citarea inculpatei cu datele de stare civilă şi menţiunea „prezenţa obligatorie”, la Penitenciarul Târgşor, jud.Prahova. Introducerea în cauză şi citarea lichidatorului judiciar S.C. CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L. cu sediul în Braşov, str.Al.Vlahuţă nr.1A, bloc S 22, scara G, ap.16, judeţul Braşov, în calitate de parte civilă. Amână cauza la data de 20.04.2007, timpul 2, ora 11,00. Pronunţată în şedinţa publică din data de 19.03.2007.

20/04/2007

Amânat

Solutie: Admite cererile şi acordă termen de judecată pentru lipsa de apărare a inculpatei şi pentru a se lua cunoştinţă despre conţinutul înscrisurilor depuse la dosar la acest termen de inculpată. Ia act că inculpata a fost liberată condiţionat la data de 27.03.2007, potrivit copiei biletului de liberare nr.6203 din 27.03.2007 emis de Penitenciarul Târgşor, jud.Prahova, depus la dosar la acest termen de judecată. Emiterea unei adrese către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, pentru restituirea dosarului nr.518/2006 al Curţii de Apel Ploieşti, la care este ataşat dosarul nr.110/2001 al Tribunalului Braşov precum şi dosarul nr.434/P/2000 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti ( 2 volume ), care priveşte pe inculpaţii Dinu Costel şi Oprea Marioara, fiindu-ne necesare la soluţionarea cauzei. Citarea lichidatorului judiciar S.C. CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L Braşov, în calitate de parte civilă. Amână cauza la data de 21.05.2007, timpul 2, ora 11,00. Pronunţată în şedinţa publică din data de 20.04.2007.

21/05/2007

Amânat

Solutie: Respinge cererea apărătorului inculpatei, privind citarea martorilor din acte, fiind neîntemeiată în acest moment. Admite cererile şi acordă termen de judecată pentru lipsa dosarelor sus-enunţate. Revenirea cu adresă către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, pentru restituirea dosarului nr.518/2006 al Curţii de Apel Ploieşti, la care este ataşat dosarul nr.110/2001 al Tribunalului Braşov precum şi dosarul nr.434/P/2000 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti ( 2 volume ), care priveşte pe inculpaţii Dinu Costel şi Oprea Marioara, fiindu-ne necesare la soluţionarea cauzei, care a fost amânată la 2 termene consecutiv pentru lipsa dosarului de urmărire penală ataşat dosarului de mai sus. Citarea lichidatorului judiciar S.C. CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L Braşov, în calitate de reprezentant al părţii civile. Amână cauza la data de 18.06.2007, timpul 2, ora 11,30. Pronunţată în şedinţa publică din data de 21.05.2007.

18/06/2007

Amânat

Solutie: Admite cererile apărătorului inculpatului şi procurorului de şedinţă şi acordă termen pentru lipsa dosarului sus-enunţat. Revenirea cu adresă către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, pentru restituirea dosarului nr.518/2006 al Curţii de Apel Ploieşti, la care este ataşat dosarul nr.110/2001 al Tribunalului Braşov precum şi dosarul nr.434/P/2000 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti ( 2 volume ), care priveşte pe inculpaţii Dinu Costel şi Oprea Marioara, deoarece dosarul nr.757/1/2006 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Secţia penală, soluţionat prin decizia penală nr.2344/02.05.2007, după ce va fi redactat. Citarea lichidatorului judiciar S.C. CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L Braşov, în calitate de reprezentant al părţii civile. Amână cauza la data de 18.09.2007, timpul 2, ora 11,00. Pronunţată în şedinţa publică din data de 18.06.2007.

18/09/2007

Amânat

Solutie: Admite cererea şi acordă termen în vederea citării primilor 2 martori din acte conceptaţi în rechizitoriu. Prorogă discutarea cererii formulate de apărătorul inculpatei, prin care se solicită citarea martorilor Manea Gheorghe, Lascu Eugeniu şi Homorezeanu Florin Liviu, în vederea audierii acestora în prezenta inculpatei, după ce vor fi audiaţi martorii din acte. Amână cauza la data de 15.10.2007, timpul 2, ora 11,00. Pronunţată în şedinţa publică din data de 18.09.2007.

15/10/2007

Amânat

Solutie: Admite cererile şi acordă termen pentru lipsa de apărare a inculpatei şi în vederea îndeplinirii procedurii de citare cu partea civilă. Pune în vedere martorului din acte Burlacu Sabina prezent în şedinţa de judecată de astăzi, să se prezinte şi la termenul următor în vederea audierii. Citarea părţii civile atât la sediul cunoscut cât şi prin lichidatorul judiciar. Citarea martorului din acte Dragotă Paulina care nu s-a prezentat la acest termen de judecată. Amână cauza la data de 05.11.2007, timpul 2, ora 11,00, pentru a fi soluţionată de către completul C9F – judecător Motoroiu Adriana, potrivit repartizării ciclice a dosarelor de fond, întrucât completul C5F – judecător Simona Duvalmă s-a desfiinţat, prin transferul d-nei judecător la Secţia civilă a Tribunalului Dâmboviţa. Pronunţată în şedinţa publică din data de 15.10.2007.

05/11/2007

Amânat

Solutie: Amâna cauza pentru lipsa martorilor din acte.

03/12/2007

Amânat

Solutie: Amânat în vederea administrării probei cu martori.

08/01/2008

Amânat

Solutie: Amânat pentru audierea martorilor Creţu Maria şi Năstase Marian , nominalizaţi în actul de acuzare şi a martorilor Cristof Iacob şi Savu Paul care au dat declaraţii în faza de urmărire penală . Citarea martorilor şi a părţii civile , atât la sediul cunoscut , cât şi prin lichidator judiciar . Emiterea pe numele martorei Creţu Maria a unui mandat de aducere , cu însoţitor.

04/02/2008

Amânat

Solutie: Admite cererile formulate de procurorul de şedinţă şi apărătorul ales al inculpatei privitoare la amânarea cauzei în vederea audierii martorilor Cristof Iacob şi Năstase Marian . Amendarea judiciară cu suma de câte 500 lei , în conformitate cu dispoziţiile art. 198 alin. 2 Cod procedura penala , a martorilor Cristof Iacob şi Năstase Marian, pentru lipsa nejustificată la termenul de judecată la care a fost legal citaţi , în vederea audierii . Emiterea unor adrese către martori prin care să li se aducă la cunoştinţă faptul că s-a dispus amendarea judiciară pentru neprezentarea la instanţă, la termenul de judecată pentru care au fost legal citaţi , cu menţiunea că sancţiunea urmează a se repeta la fiecare termen de judecată , în cazul neprezentării pentru audiere . Emiterea pe numele martorilor Cristof Iacob şi Năstase Marian a unor mandate , cu însoţitor , în conformitate cu dispoziţiile art. 183 Cod procedură penală , cu atenţionarea reprezentantului organului de poliţie însărcinat cu îndeplinirea mandatului , că în cazul în care nu se va asigura prezenţa martorei la instanţă, se va dispune amendarea judiciară sa , în conformitate cu dispoziţiile art. 198 alin. 1 Cod procedură penală . Citarea martorilor Năstase Marian şi Cristof Iacob la adresele indicate de aceştia în declaraţiile date în faza de urmărire penală . Conceptarea şi citarea în calitate de martori a numiţilor Savu Emil Florian, contabil la firma administrată de inculpată , Manea Gheorghe , colaborator al SC GENERAL C.S. EXPORT şi Homorozeanu Florin , director economic al SCCF Braşov , audiaţi în cursul urmăririi penale , cu menţiunea că prezenţa acestora la instanţă este obligatorie , în caz contrar urmând a se face aplicarea dispoziţiilor art. 198 Cod procedură penală referitoare la aplicarea sancţiunii amenzii judiciare . Citarea părţii civile S.C. CONSTRUCŢII FEROVIARE BRAŞOV S.A., atât la sediul cunoscut cât şi prin lichidatorul judiciar S.C.CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L.

07/03/2008

Amânat

Solutie: Amână cauza pentru audierea martorilor din acte Homorozeanu Florin şi Lascu Eugen . Citarea părţilor care nu au termenul în cunoştinţă.

01/04/2008

Amânat

Solutie: Amână cauza pentru audierea martorului Lascu Eugeniu şi pentru administrarea probatoriului încuviinţat în circumstanţierea inculpatei .Citarea acestuia la locul de deţinere şi la domiciliul din Braşov . Citarea părţii civile , prin lichidator judiciar.

29/04/2008

Soluţionare

Solutie: Amână pronunţarea , la cererea apărătorului ales al inculpatei , pentru data de 07 mai 2008 , pentru a se depune la dosar note scrise .

07/05/2008

Amânat

Solutie: Amână pronunţarea la data de 12.05.2008.

12/05/2008

Soluţionare

Solutie: În baza art. 334 Cod procedură penală schimbă încadrarea juridică a faptei reţinută în sarcina inculpatei Oprea Marioara, fiica lui Constantin şi Georgeta, născută la data de 25.05.1960 în Casimcea, judeţul Tulcea, CNP 2600525400361, domiciliată în Bucureşti, str.13 Septembrie nr.137, bloc T1 C, sc.1, et.5, ap.17, sector 5 din infracţiunea prevăzută de art. 215 alin. 1,4,5 Cod penal în cea prevăzută de art. 215 alin. 1,4,5 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 2 – 42 Cod penal . Respinge cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de inculpata Oprea Marioara din infracţiunea pentru care a fost trimisă în judecată – art. 215 alin. 1, 4 , 5 Cod penal în cea prevăzută de art. 84 alin. 2 din Legea 59/1934. În baza dispoziţiilor art. 215 alin. 1,4,5 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 2 – 42 Cod penal condamnă pe inculpata Oprea Marioara, fiica lui Constantin şi Georgeta, născută la data de 25.05.1960 în Casimcea, judeţul Tulcea, CNP …, domiciliată în Bucureşti, str.13 Septembrie nr.137, bloc T1 C, sc.1, et.5, ap.17, sector 5 , la 10 ani închisoare . În baza art. 215 alin. 5 raportat la art. 65 Cod penal interzice inculpatei Oprea Marioara , ca pedeapsă complementară , drepturile prevăzute de art. 64 lit. c Cod penal pe o perioadă de 4 ani . În baza art. 71 Cod penal interzice inculpatei Oprea Marioara , ca pedeapsă accesorie , drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a şi lit. b Cod penal , de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până la executarea pedepsei principale . Dispune comunicarea prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti , conform dispoziţiilor art. 7 din Legea nr. 26/1990 modificată . În baza art. 346 Cod procedură penală raportat la art. 14 Cod procedură penală cu aplicarea art. 998 şi următoarele Cod civil , obligă pe inculpată la plata sumei de 213.772,0751 RON , cu titlu de despăgubiri civile către S.C. CONSTRUCŢII FEROVIARE BRAŞOV S.A., cu sediul în Braşov, str. Carpaţi nr.15-17, judeţul Braşov – prin lichidator judiciar S.C.CONSULTING LICHIDĂRI S.R.L. cu sediul în Braşov, str.Al.Vlahuţă nr.1A, bloc S 22, scara G, ap.16, judeţul Braşov , sumă ce va fi actualizată la data plăţii cu indicele de inflaţie , luându-se act că suma de 207.727,9 RON a fost recuperată de partea civilă. Respinge cererea de instituire a sechestrului asigurator asupra bunurilor inculpatei, formulată de partea civilă . Obligă pe inculpată la plata sumei de 500 RON , cu titlu de cheltuieli judiciare către stat . Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare pentru procuror şi inculpata prezentă , şi de la comunicare pentru părţile lipsă . Pronunţată în şedinţa publică din data de 12 mai 2008 .

         

OPREA DANIEL

Societatea Comercial”
ODEXIM TRADE – S.R.L., Bucuresti

ACT ADITIONAL

la actul constitutiv al Societ”tii Comerciale ODEXIM TRADE – S.R.L., cu sediul in
Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 51, bl. J38, sc. E, parter, ap. 61, sectorul 3, inmatriculat” la Oficiul registrului comertului cu nr. J 40/1474/1998, cod fiscal 10211374, cu un capital social de 2.000.000 lei
Subsemnatul Oprea Daniel, cet”tean roman, domiciliat in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr. 139, bl. T1b, sc. 1, ap. 29, sectorul 5, posesor al C.I. seria RR nr. 058013, eliberat” de Sectia 17 Politie la data de 22.12.1998, cod numeric personal , in calitate de asociat unic al Societ”tii Comerciale ODEXIM TRADE – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 51, bl. J38, sc. E, parter, ap. 61, sectorul 3, inmatriculat” la Oficiul registrului comertului cu nr. J 40/1474/1998, cod fiscal R 10211374, in baza prevederilor legale si statutare, am decis modificarea actelor constitutive ale societ”tii dup” cum urmeaz”:
Se declar” obiectul principal de activitate si activitatea principal” ca fiind: cod CAEN 5530 – restaurante.
De asemenea, societatea va mai putea desf”sura activitatea de comert cu am”nuntul, in magazine specializate, cu produse neclasificate in alt” parte – cod CAEN 5227.
Celelalte mentiuni din cuprinsul actelor constitutive r”man nemodificate.
Prezentul act aditional face parte integrant” din actul constitutiv al societ”tii mentionate mai sus. (39/89.370)

 

 

Societatea Comercial”
INVESTIGATII SI SECURITATE
OMEGA – S.R.L., Bucuresti

MINISTERUL JUSTITIEI
TRIBUNALUL BUCURESTI
– St”nescu Amalia
OFICIUL NATIONAL AL REGISTRULUI
COMERTULUI
– Ududec Ionela

JUDECATORUL
DELEGAT LA OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI
EXTRAS AL INCHEIERII NR. IC 19535
d i n 3 0 n o i e m b r i e 2 0 0 6
Judec”tor delegat
la Oficiul Registrului
Comertului de pe lang”
Tribunalul Bucuresti
– Nadia Ilie Grefier
la Oficiul Registrului
Comertului de pe lang”
Tribunalul Bucuresti
– Lozinschi Adrian In baza cererii nr. 489839, din data de 13.11.2006, si a actelor doveditoare depuse, judec”torul delegat la Oficiul Registrului Comertului de pe lang” Tribunalul Bucuresti a dispus autorizarea si inregistrarea societ”tii comerciale cu urm”toarele date:
– fondatori:
1. Naghi Gabriel, asociat, cod numeric personal …, aport la capital 2.000,00 RON, data v”rs”rii aportului 30.11.2006, echivaland cu 200 p”rti sociale reprezentand 20 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 20 %, domiciliat in Bucuresti, str. Petricani nr. 3A, sectorul 2;
2. Timofte Alexandru-Radu, asociat, cod numeric personal …, aport la capital 2.000,00 RON, data v”rs”rii aportului 30.11.2006, echivaland cu 200 p”rti sociale reprezentand 20 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 20 %, domiciliat in Bucuresti, str. Mihai Eminescu, nr. 124, sc. A, et. 1, ap. 5, sectorul 2;
3. Stanciu Vasile, asociat, cod numeric personal …, aport la capital 2.000,00 RON, data v”rs”rii aportului 30.11.2006, echivaland cu 200 p”rti sociale reprezentand 20 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 20 %, domiciliat in Bucuresti, Drumul Taberei, nr. 35, bl. F5, sc. 2, ap. 24, sectorul 6;
4. Marin Adrian Marius, asociat, cod numeric personal …, aport la capital 2.000,00 RON, data v”rs”rii aportului 30.11.2006, echivaland cu 200 p”rti sociale reprezentand 20 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 20 %, domiciliat in Bucuresti, str. Lt. Aurel Botea, nr. 4, bl. B8, sc. 1, ap. 36, sectorul 3;
5. Oprea Daniel, asociat, cod numeric personal , aport la capital 2.000,00 RON, data v”rs”rii aportului 30.11.2006, echivaland cu 200 p”rti sociale reprezentand 20 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 20 %, domiciliat in Bucuresti, str. Mihail Sebastian, nr. 33, bl. S6, sc. 2, et. 6, ap. 55, sectorul 5;
– administrator persoan” fizic”: Lespezanu Gabriel D”nut, cod numeric personal
, domiciliat in Bucuresti, str. Vintil” Mih”ilescu, nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, durata mandatului nelimitat”;
– denumirea: INVESTIGATII SI SECURITATE OMEGA – S.R.L.;
– sediul social: Bucuresti, str. Vintil” Mih”ilescu, nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6;
– domeniul principal de activitate: grupa CAEN 746 – activit”ti de investigatie si protectie a bunurilor si persoanelor;
– activitatea principal”: cod CAEN 7460 – activit”ti de investigatie si protectie a bunurilor si persoanelor (paz” si protectie);
– capitalul social subscris:
10.000,00 RON, v”rsat integral; capitalul social este divizat in 1.000 p”rti sociale a 10.00 RON fiecare;
– durata de functionare: nelimitat”;
– codul unic de inregistrare:
19262401;
– num”rul de ordine in registrul comertului: J 40/19531/2006.
(44/645.224)
*

 

Societatea Comerciala
INVESTIGATII SI SECURITATE
OMEGA – S.R.L., Bucuresti

HOTARAREA
NR. 6
din data de 1.02.2007
a adunarii generale a Societatii Comerciale INVESTIGATII SI SECURITATE OMEGA –
S.R.L., cu sediul social in Bucuresti,
str. Vintila Mihailescu nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, inmatriculata
cu nr. J 40/19531/2006, cod unic
de inregistrare 19262401, atribut fiscal R Subsemnatii:
– Timofte Alexandru-Radu, cetatean roman, nascut la data de 7.04.1949 in comuna Horia, judetul Neamt, fiul lui Alexandru si Elena, domiciliat in Bucuresti, str. Mihai Eminescu nr. 124, sc. A, et. 1, ap. 5, sectorul 2, identificat cu B.I. seria G.K. nr. 676666, eliberata la data de 1.10.1993, cod numeric personal …;
– Oprea Daniel, cetatean roman, nascut la data de 18.03.1966 in Bucuresti, fiul lui Marin si Constantina, domiciliat in Bucuresti, str. Mihail Sebastian nr. 33, bl. S6, sc. 2, et. 6, ap. 55, sectorul 5, identificat cu C.I. seria RD nr. 450566, eliberata la data de 24.11.2005 de S.P.C.E.P. S 5, biroul nr. 2, cod numeric personal ;
– Marin Adrian Marius, cetatean roman, nascut la data de 17.02.1978 in Focsani, judetul Vrancea, fiul lui Ionel si Dorina, domiciliat in Bucuresti, str. Lt. Aurel Botea nr. 4, bl. B8, sc. 1, ap. 36, sectorul 3, identificat cu C.I. seria RT nr. 222962, eliberata la data de 20.03.2002 de Sectia 11 Politie, cod numeric personal ;
– Stanciu Vasile, cetatean roman, nascut la data de 5.03.1952 in comuna Schitu, judetul Giurgiu, fiul lui Anghel si Floarea, domiciliat in Bucuresti, Drumul Taberei nr. 35, bl. F5, sc. 2, ap. 24, sectorul 6, identificat cu C.I. seria DP nr. 057412, eliberata la data de 16.03.2001 de I.G.P.-D.E.P., cod numeric personal ;
– Naghi Gabriel, cetatean roman, casatorit, fiul lui Nicolae si Genoveva, nascut la data de 22.03.1962 in Bucuresti, domiciliat in Bucuresti, str. Petricani nr. 3A, sectorul 2, identificat cu C.I. seria DP nr. 116656, eliberata la data de 28.12.2005 de I.N.E.P.,
in calitate de asociati ai Societatii Comerciale INVESTIGATII SI SECURITATE OMEGA – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Vintila Mihailescu nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, inmatriculata cu nr. J 40/19531/2006, cod unic de inregistrare
19262401, atribut fiscal R, s-au intrunit la sediul societatii, astazi, 1.02.2007, fara convocare si au hotarat cu unanimitate de voturi cesionarea integrala a partilor sociale detinute de catre Timofte Alexandru-Radu, Oprea Daniel, Marin Adrian
Marius, Stanciu Vasile catre Naghi Gabriel si Lespezanu Gabriel Danut, cetatean roman, nascut la data de 18.02.1962 in Bacau, fiul lui Constantin si Elena, domiciliat in Bucuresti, str. Vintila Mihailescu nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, identificat cu C.I. seria RD nr. 296540, eliberata la data de 10.02.2003 de Sectia 20 Politie, cod numeric personal . In urma cesiunii,
structura capitalului social va fi:
Capitalul social al societatii este de 10.000 RON, exclusiv in numerar, reprezentand 1.000 parti sociale a 10 RON fiecare, detinute de asociati dupa cum urmeaza:
– Naghi Gabriel va detine 900 parti sociale a 10 RON fiecare, in valoare totala de 9.000 RON, reprezentand 90 % din capitalul social total;
– Lespezanu Gabriel Danut va detine 100 parti sociale a 10 RON fiecare, in valoare totala de 1.000 RON, reprezentand 10 % din capitalul social total. Continutul contractului de cesiune de parti sociale va fi urmatorul:
„Art. 1. Obiectul prezentului contract il reprezinta cesionarea de catre Timofte Alexandru-Radu, Marin Adrian Marius, Stanciu Vasile catre Naghi Gabriel a 600 parti sociale a 10 RON fiecare, in valoare totala de 6.000 RON, respectiv 60 % din capitalul social total al Societatii Comerciale INVESTIGATII SI SECURITATE OMEGA – S.R.L., cu sediul in
Bucuresti, str. Vintila Mihailescu nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, inmatriculata cu nr. J 40/19531/2006, cod unic de inregistrare 19262401, atribut fiscal R.
Totodata, cedentul Oprea Daniel va vinde 100 parti sociale, in valoare totala de 1.000 RON, reprezentand 10 % din capitalul social total, catre asociatul nou Lespezanu Gabriel, si 100 parti sociale, in valoare totala de 1.000 RON,
reprezentand 10 % din capitalul social total, catre Naghi Gabriel.
Art. 2. Noi, cedentii, declaram totodata ca partile sociale sunt libere de orice sarcini, nu sunt urmarite sau sechestrate si ii garantam pe cesionari contra evictiunii.
Art. 3. Noi, cesionarii, declaram ca am primit de la cedenti partile sociale in cadrul Societatii Comerciale INVESTIGATII SI SECURITATE
OMEGA – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Vintila Mihailescu nr. 20, bl. 64, sc. 3, ap. 146, sectorul 6, inmatriculata cu nr. J 40/19531/2006, cod unic de inregistrare 19262401, atribut fiscal R, astfel:
– Naghi Gabriel primeste 700 parti sociale a 10 lei fiecare, reprezentand 70 % din capitalul social total, respectiv 7.000 lei;
– Lespezanu Gabriel primeste 100 parti sociale a 10 lei fiecare, reprezentand 10 % din capitalul social total, respectiv 1.000 lei.
Art. 5. Cesiunea s-a facut la valoarea nominala de 10 lei fiecare parte sociala.
Art. 2. Asociatii au hotarat incheierea noului act constitutiv cu noua structura a asociatilor conform contractului de cesiune incheiat”.
Prezenta hotarare a fost redactata, incheiata si semnata de catre parti in 8 exemplare. (47/11.756)

Societatea Comerciala
CITY CAFETERIA – S.R.L.
Bucuresti

MINISTERUL JUSTITIEI
TRIBUNALUL BUCURESTI

EXTRAS AL
INCHEIERII NR. 14699
d i n 7 a u g u s t 2 0 0 7
Judecator delegat
la Oficiul Registrului
Comertului de pe langa
Tribunalul Bucuresti
– Elena Gavrilescu Grefier la Oficiul
Registrului Comertului
de pe langa Tribunalul
– Mahmudi Aiten
Bucuresti In baza cererii nr. 355639 din data de 6.08.2007 si a actelor doveditoare depuse, judecatorul delegat la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus autorizarea si inregistrarea societatii comerciale cu urmatoarele date:
– fondatori:
1. Oprea Daniel, asociat, cod numeric personal , aport la capital 500,00 RON, data varsarii aportului 6.08.2007, echivaland cu 50 parti sociale, reprezentand 50 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii si pierderi de 50 %, domiciliat in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr. 137, bl. T1C, sc. 1, et. 5, ap. 17, sectorul 5;
2. Alecu Marian, asociat, cod numeric personal , aport la capital 230,00 RON, data varsarii aportului 6.08.2007, echivaland cu 23 parti sociale reprezentand 23 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 23 %, domiciliat in Municipiul Bucuresti, Str. Lt. Col. Constantin Marinescu nr. 33B, sectorul 6. 3. Petrescu Dragos-Mihai, asociat, cod numeric personal , aport la capital 230,00 RON, data varsarii aportului 6.08.2007, echivaland cu 23 parti sociale reprezentand 23 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 23 %, domiciliat in Bucuresti, str. Av. Petre Cretu nr. 73, ap. 3, sectorul 1;
4. Mischie Constantin-Daniel, asociat, cod numeric personal , aport la capital 40,00 RON, data varsarii aportului 6.08.2007, echivaland cu 4 parti sociale reprezentand 4 % din capitalul social total, cota de participare la beneficii/pierderi de 4 %, domiciliat in Municipiul Bucuresti, Str. Partiturii nr. 8, bl. 62, sc. C, et. 1, ap. 85, sectorul 6;
– administratori persoane fizice:
1. Mischie Constantin-Daniel, cod numeric personal , data numirii 31.07.2007, durata mandatului nelimitata;
– denumire: CITY CAFETERIA – S.R.L.;
– sediul social: Bucuresti, Str. Olari nr. 11, corpul 2, sectorul 2;
– domeniul principal de activitate: grupa CAEN 553 – restaurante;
– activitatea principala: cod CAEN 5030 – restaurante;
– capitalul social subscris:
1.000,00 RON, varsat integral; capitalul social este divizat in 100 parti sociale a 10,00 RON fiecare;
– durata de functionare: nelimitata;
– cod unic de inregistrare:
22223917;
– numar de ordine in registrul comertului: J 40/14947/2007.
Ramasa definitiva.
(21/171.948)

 

Societatea Comerciala
CITY CAFETERIA – S.R.L.
Bucuresti

NOTIFICARE

Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti notifica, in conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societatii Comerciale CITY CAFETERIA – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Olari nr. 11, bl. corpul 2, sectorul 2, inregistrata cu nr. J 40/14947/2007, cod unic de inregistrare 22223917, care a fost inregistrat cu nr. 499844 din 6.10.2008. (4/820.074)
Societatea Comerciala
CITY CAFETERIA – S.R.L.
Bucuresti
HOTARARE
a adunarii generale a asociatilor
S.C. CITY CAFETERIA – S.R.L., cu sediul
in Bucuresti, str. Olari nr. 11, corpul 2, sectorul 2, J40/14947/2007, CU 22223917
Subsemnatii

Oprea Daniel, cetatean roman, fiul lui Constantina si al lui Marin, nascut la data de 18.03.1966 in municipiul Bucuresti, sectorul 4, casatorit, cu domiciliul in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr. 137, bl. T1C, sc. 1, et. 5, ap. 17, sectorul 5, posesor al CI seria RT nr. 493875, emisa de SPCEP S5, Biroul nr. 2 la 5.07.2007, CNP
;

Alecu Marian, cetatean roman, fiul lui Dumitra si al lui Gheorghe, nascut la data de 24.07.1963 in municipiul Bucuresti, sectorul 3, cu domiciliul in Bucuresti, str. Lt.Col. Constantin Marinescu nr. 33B, sectorul 6, posesor al CI seria DP nr. 124058, emisa de INEP la 30.03.2007, CNP ;

Petrescu Dragos-Mihai, cetatean roman, fiul lui Anica si al lui Dorin, nascut la data de 10.11.1970 in municipiul Bucuresti, sectorul 1, casatorit, cu domiciliul in Bucuresti, str. Av. Petre Cretu nr. 73, subsol, ap. 3, sectorul 1, posesor al CI seria RT nr. 263637, emisa de Sectia 2 Politie la 24.03.2003, CNP ;

Mischie Constantin Daniel, cetatean roman, fiul lui Georgeta si al lui Constantin, nascut la data de 13.02.1975 in municipiul Bucuresti, sectorul 7, casatorit, cu domiciliul in Bucuresti, Str. Partiturii nr. 8, bl. 62, sc. C, et. 1, ap. 85, sectorul 6, posesor al CI seria RD nr. 092500, emisa de S.E.P. la 19.10.1999, CNP
in calitate de asociati ai S.C. CITY CAFETERIA – S.R.L., am hotarat modificarea actului constitutiv dupa cum urmeaza:
1. se ia act de contractul de cesiune incheiat intre Oprea Daniel, Alecu Marian, Petrescu Dragos-Mihai si Mischie Constantin Daniel.
In urma acestei cesiuni, structura capitalului social al S.C. CITY CAFETERIA – S.R.L. va fi urmatoarea:
– Petrescu Dragos-Mihai detine 53 parti sociale in valoare nominala de 10 lei fiecare si in valoare totala de 530 lei, reprezentand 53 % din capitalul social total si cota de beneficii si pierderi;
– Alecu Marian detine 42 parti sociale in valoare nominala de 10 lei fiecare si in valoare totala de 420 lei, reprezentand 42 % din capitalul social total si cota de beneficii si pierderi;
– Mischie Constantin Daniel detine 5 parti sociale in valoare nominala de 10 lei fiecare si in valoare totala de 50 lei, reprezentand 5 % din capitalul social total si cota de beneficii si pierderi;
2. se imputerniceste dl Petrescu Dragos-Mihai sa semneze actul constitutiv in forma actualizata al societatii.
Prezenta hotarare are 2 pagini si a fost incheiata de parti azi, 22.09.2008, in trei exemplare originale. (5/820.075)

Informatii generale despre inscriere

Identificator inscriere: 2006-00003095151320-HJR Detalii Romarhiva
Utilizator autorizat: CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA CHIRILA NICOLAE
Data si ora inscrierii: 15.mai.2006 18:51:28.687
Tipul inscrierii: Aviz Initial
Destinatia inscrierii: creditor garantat/debitor
Data expirare: 16.mai.2011 23:59:59.000

Creditori persoane juridice

Numar ordine: 1
Denumire: BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE BUCURESTI, GRUP ACADEMIEI
Tipul: societate comerciala pe actiuni
Sediul: CALEA VICTORIEI, NR 32-34
Tara: Romania
Localitate: Bucuresti
Numar identificare: J40/608/1991
Cod unic de identificare: 17298867
Judet Sector: SECTOR 3

Debitori persoane fizice

Numar ordine: 1
Nume: OPREA
Prenume: DANIEL
Prenumele tatalui: MARIN
Prenumele mamei: CONSTANTINA
Adresa: STR MIHAIL SEBASTIAN NR.33, BL S6, SC.2, ET 6, AP.55
Tara: Romania
Localitatea: Bucuresti
Judet Sector: SECTOR 4
CNP: …

Alte bunuri

Numar ordine: 1
Descriere: CONTRACT GARANTIE PE SUME VIITOARE DE BANI NR58/15.05.2006 PENTRU SUMA DE 17.970 RON VENIT DIN CHIRII,CARE GARANTEAZA CREDITUL; CU NR CONTRACT 697224415.05.2006 INSUMA DE 17.970 RON.

Informatii generale despre inscriere

Identificator inscriere: 2006-00003095151320-HJR Detalii Romarhiva
Utilizator autorizat: CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA CHIRILA NICOLAE
Data si ora inscrierii: 15.mai.2006 18:51:28.687
Tipul inscrierii: Aviz Initial
Destinatia inscrierii: creditor garantat/debitor
Data expirare: 16.mai.2011 23:59:59.000

Creditori persoane juridice

Numar ordine: 1
Denumire: BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE BUCURESTI, GRUP ACADEMIEI
Tipul: societate comerciala pe actiuni
Sediul: CALEA VICTORIEI, NR 32-34
Tara: Romania
Localitate: Bucuresti
Numar identificare: J40/608/1991
Cod unic de identificare: 17298867
Judet Sector: SECTOR 3

Debitori persoane fizice

Numar ordine: 1
Nume: OPREA
Prenume: DANIEL
Prenumele tatalui: MARIN
Prenumele mamei: CONSTANTINA
Adresa: STR MIHAIL SEBASTIAN NR.33, BL S6, SC.2, ET 6, AP.55
Tara: Romania
Localitatea: Bucuresti
Judet Sector: SECTOR 4
CNP: …

Alte bunuri

Numar ordine: 1
Descriere: CONTRACT GARANTIE PE SUME VIITOARE DE BANI NR58/15.05.2006 PENTRU SUMA DE 17.970 RON VENIT DIN CHIRII,CARE GARANTEAZA CREDITUL; CU NR CONTRACT 697224415.05.2006 INSUMA DE 17.970 RON.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Vlad Dumitraș 281 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.