Gabriel Oprea îl laudă pe George Maior

Gabriel Oprea, autor de plagiat „muncit“ cu copy-paste

Vicepremierul Gabriel Oprea consideră că demisia lui George Maior din fruntea SRI înseamnă finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodată un director al unui serviciu de informații din România.

„Rolul pe care George Maior l-a avut în procesul de modernizare a Serviciului este recunoscut de toți liderii politici, fie de la Putere, fie din Opoziție, dar și de toți partenerii noștri internaționali. Prin urmare, nu-mi rămâne decât să sper că drumul pe care se află acum SRI va fi continuat și că viitorul director va avea un mandat la fel de bun ca cel care tocmai s-a încheiat”, spune Oprea într-un comunicat transmis miercuri.

Oprea își exprimă, totodată, convingerea că „George Maior va rămâne o voce activă în societatea românească”.

„Nu doar competența profesională îl recomandă în acest sens, ci și calitățile sale umane. Este un român adevărat, loial interesului național și un om care nu se teme de responsabilitatea opțiunilor sale. Personal, consider că George Maior este printre puținii lideri care pot performa în oricare dintre cele mai înalte funcții de demnitate publică ale statului român. Așadar, SRI l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut până acum, dar societatea noastră a câștigat un lider care, indiferent de drumul pe care îl va alege, sunt convins că își va face datoria față de români și față de România”, mai afirmă Oprea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.