Gabriela Firea despre atacul lui Băsescu: „Am încredere mai ales în justiția Divină”

Senatoarea PSD Gabriela Firea afirmă, potrivit unui comunicat de presă remis vineri, că are încredere în Justiție, mai ales în cea divină după amenințările lui Traian Băsescu,

„Este Vinerea Mare! Am încredere în justiția de pe Pământ, dar mai ales în justiția Divină! Nimeni nu mă poate umili, jigni, amenința și șantaja, apoi insinua că am contribuit la un sfârșit tragic al primului meu soț, la finalul unei căsătorii fericite de 17 ani, fără să primească o răsplată pe măsură! Paște liniștit tuturor!”, afirmă Firea.

Senatoarea PSD a făcut aceste afirmații după ce Parchetul General a dispus urmărirea penală pentru şantaj în urma plângerii formulate de ea împotriva lui Traian Băsescu, dar au suspendat imediat punerea în mişcare a acţiunii penale, întrucât Băsescu are imunitate până la finalul mandatului de preşedinte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.