Gabriela Vrânceanu Firea pleacă de la Antena 3

Realizatoarea emisiunii Ştirea zilei, Gabriela Vrânceanu Firea, va pleca de la postul Antena 3, ultima emisiune urmând să fie difuzată în această seară, consemnează Jurnalul Naţional în ediţia sa on-line de joi.

În prezent, jurnalista negociază cu Antena 1 realizarea unei alte emisiuni.

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a început cariera în presă în 1990, specializându-se în emisiuni economice. Din 2001 lucrează în cadrul trustului de presă Intact, fiind redactor şi prezentator al emisiunii „Observator”, precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi al emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3.

Din 2008 a devenit director general al revistei Săptămâna Financiară,după ce anterior fusese director editorial al publicaţiei, de la înfiinţarea acesteia, în martie 2005.

Jurnalista este şi membră a Uniunii Scriitorilor, având mai multe titluri publicate.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, anunţă pe contul său de Facebook că soţia sa, vedeta de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea, aşteaptă un copil.

La câteva luni după ce s-au căsătorit, Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele aşteaptă un copil. Vedeta de televiziune este însărcinată în luna a treia, scrie Pandele pe contul său de Facebook.

„Da, Albinutza e însărcinată în 3 luni! Sunt foarte fericit! Nu mă gândeam că viaţa îmi va mai oferi astfel de surprize minunate! Cei trei băieţi ai noştri (Andrei, Bogdan, Tudor) sunt şi ei încântaţi şi emoţionaţi!”, scrie Pandele.

„Ne-am dori o fetiţă, dar nu ne vom supăra dacă va fi un băieţel”, a declarat Gabi Vrânceanu la Antena 1.

Cei doi au anunţat anterior încheierea unui contract nupţial.

Domnul Pandele, marinar ca şi Traian Băsescu, este membru de frunte al celui de-al doilea partid parlamentar care îl susţine pe acelaşi Băsescu.

Ultima oră: Gabriela Vrânceanu Firea, anunţ important, în această seară la „Sinteza zilei”

În această seară, Gabriela Vrânceanu Firea este invitata specială a lui Mihai Gâdea la „Sinteza zilei”. Află în această seară ce anunţ important are de făcut una dintre cele mai importante jurnaliste din România.

În exclusivitate, de la ora 21.45, la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.