Gadgeturi pe bandă rulantă

Dacă ați rămas în pană de idei pentru cadouri cu puțin timp înainte de o anumită ocazie specială și vreți să apelați la „lumea dispozitivelor electronice“, există mai multe gadgeturi ce vă pot scoate din încurcătură.

Pe piața gadgeturilor există perna inteligentă, notează ilikeit.tech. Pe lângă confortul desăvârșit pe care îl promite, este echipată cu senzori care monitorizează calitatea somnului. În acest fel, perna inteligentă găsește și momentul optim pentru trezire, în funcție de ora la care ați setat în prealabil alarma. Tot în interiorul pernei, inginerii de la firma Sunrise au montat și un difuzor ce poate reda melodiile de pe telefonul mobil, la care se conectează prin Bluetooth. Pentru realizarea acestui dispozitiv, ce îmbină somnul dulce cu tehnologia, au participat și oameni de știință specializați în odihnă. În prezent, o astfel de pernă costă 200 de dolari pe site-ul Kickstarter.com și se livrează în câteva luni de la comandă.

Tastatura retro este un dispozitiv echipat cu Bluetooth, iar atuul său principal este designul. Penna costă 99 de dolari și este ideală pentru tabletă sau telefonul mobil, pentru că dispune un suport special și poate fi conectată de asemenea la un laptop sau la un computer. Singura problemă este că Penna se află încă în stadiul de proiect, însă producătorul a strâns deja 500.000 de dolari pentru finanțare.

Cel de-al treilea dispozitiv reprezintă o modalitate ideală pentru transformarea locuinței într-un… set de tobe. La livrarea produsului, utilizatorii primesc doi senzori ce pot fi montați pe un set de bețe pentru tobe. La contactul acestora cu orice suprafață, generează sunetul specific în aplicația de pe telefon. La smartphone se contează căștile audio, iar astfel, posesorul se poate transforma într-un artist muzical în orice moment. Acest set costă 120 de dolari, iar senzorii vin la pachet cu o aplicație care conține zeci de lecții ce ajută utilizatorul să deslușească tainele instrumentelor.

O sticlă pentru apă se află pe ultimul loc în acest top. Aceasta costă 40 de dolari și dispune de Bluetooth și încărcare wireless. Ei bine, acest obiect vine cu un scop bine definit: monitorizează cât de des se hidratează posesorul, știe cantitatea de apă pe care o consumă și o notează ulterior pe aplicația de pe telefonul mobil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.