Gafa zilei la mitingul lui Iohannis

Andreea Paul (Vass), deputat PDL de Satu Mare a făcut o gafă de proporţii cu ocazia mitingului electoral de sprijin a candidaturii lui Klaus Iohannis, eveniment care a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca.

Atunci când i-a venit rândul să vorbeacă mulţimii, fruntaţa PDL, fost consilier al ex-premierului Emil Boc, a luat cuvântul şi a rostit un discurs înflăcărat, în timpul căruia a greşit la un moment dat „destinatarul”. Astfel, Andreea Paul (Vass) i-a îndemnat pe simpatizanţii Alianţei Creştin Liberale (ACL) să îl voteze pe rivalul lui Iohannis, premierul Victor Ponta.

„Pariez pe Iohannis, pariez pe decență, pariez pe respect, pariez pe educație. Votați Victor Ponta și șapte zile să le spunem românilor să iasă cu toții la vot! Pentru că noi dăm forța viitorului României. Voi toți. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima stație: victoria!”, a strigat de pe scenă Andreea Paul Vass.

Momentul a fost înregistrat de jurnaliştii de la Vocea Transilvaniei, care au urcat filmuleţul pe YouTube.

Ulterior, deputatul PDL a cerut un drept la replică, precizând că, în realitate, ar fi spus „NU votati Victor Ponta!”, dar că, din cauzî că s-ar fi mişcat microfonul, nu s-ar mai fi auzit şi cuvântul „NU”.

“Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus ‘NU votati victor ponta!’. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si ‘NU’ a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD”, este comentariul ulterior al Andreei Paul (Vass).

Totuşi, înregistrara nu îi dă dreptate deputatei. Oricât s-ar fi mişcat microfonul în timpul discursului, cuvântul „NU” este singurul care nu se aude. În plus, nici cititul pe buze nu îi dă dreptate Andreei Paul (Vass). Mai mult, se poate observa în înregistrare că şi liderii ACL prezenţi pe scenă sunt uluiţi, apoi amuzaţi de gafa colegei lor.

UPDATE. Premierul Victor Ponta a profitat de acest moment, pe care l-a răspândit prin intermediul paginii sale de Facebook, însoţit de comentariul „Mulţumesc, NU!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.