Gândul: Instituţia care a plantat floricele are un buget de 28 mil. de euro

După nouă luni de mandat interimar în fruntea Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), directorul Radu Popa s-a lăudat cu 3 milioane de floricele sădite, 21.500 de arbori plantaţi sau 70.000 metri pătraţi de iarbă sădită. Pentru planurile pe 2010 are nevoie de buget dublu: 28 de milioane de euro. Tot la capitolul realizări au fost trecute ceasurile cu două sau patru feţe cu carcase din cristal şi ornamente din aur, fântâni reabilitate cu 700.000 de euro, o platformă de skateboard de 500.000 de euro, terenuri de sport şi patinoare amenajate pe timp de iarnă.

În 2010, directorul ALPAB şi-a propus să finalizeze 8.000 de metri pătraţi din Parcul Ghencea, să identifice şi să extindă zonele din Parcul Herăstrău care pot fi transformate în spaţii verzi, să continue dezvoltarea serviciilor de agrement pe lacurile Herăstrău, Floreasca şi Tei (…). Pentru aceste planuri, directorul Radu Popa susţine că va cere un buget dublu faţă de cel de anul trecut, adică echivalentul a 28 de milioane de euro.

Vezi mai mult pe: Gandul.info

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.