Geanta de voiaj inteligentă

Trăim în era tehnologiei, iar în prezent, chiar și atunci când călătorim putem primi ajutor din partea dispozitivelor electronice, informează go4it.ro.

Travelmate este considerată o geantă de voiaj inteligentă pentru că este capabilă să urmărească posesorul oriunde decide acesta să meargă. Geanta poate să își sincronizeze viteza în funcție de pașii persoanei și se comportă cu precizie chiar și în orașe extrem de aglomerate. Acest partener de călătorie costă 400 de dolari și dispune de o aplicație pentru smartphone bazată pe inteligența artificială. Travelmate încă nu a fost lansată în mod oficial, însă va fi disponibilă în trei dimensiuni. Bateria genții este detașabilă și se poate încărca cu ajutorul dispozitivelor wireless. Geanta dispune și de un port USB, astfel că poate fi folosită, atunci când este nevoie, ca sursă de încărcare a telefonului inteligent.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.