Generalul generalului ordonă generalului subaltern să-i finanțeze pupila

Generalul pensionar Ioan Aurel Stanciu, “vedeta” circului de la Romatsa prezentat pe larg în cotidianul.ro, avansat apoi pentru “merite deosebite” ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor, o comite din nou.

Generalul Stanciu i-a solicitat în scris fostului subaltern Fănică Cârnu, tot general pensionar, actualmente director al Romatsa, să-i plătească pupilei sale Beatrice Poenaru școlarizarea la Colegiul Național de Apărare, din banii Romatsa. Beatrice Poenaru, veche colaboratoare a generalului Stanciu, a fost angajată la Romatsa creându-se pentru ea, special, noi norme de angajare. Acum, domnul general semnează în locul ministrului transporturilor o adresă prin care Aurel Stanciu îi impune direct, fără nicio jenă, directorului general de la ROMATSA să-i trimită protejata la concurs: „Vă rugăm să asigurați participarea doamnei Poenaru Beatrice la concursul de admitere”. În plus, doamna cu pricina nu are nici o legătură cu siguranța națională sau cu situațiile de urgență ca să fie trimisă la cursul de la Colegiul Național de Apărare.

Această șmecherie este strigătoare la cer, în conditiile în care ROMATSA a solicitat Ministerului Transporturilor, și acesta a fost de acord, ca ROMATSA să nu mai trimită diverse persoane, pe banii companiei, la cursurile respective. Hârtia semnată de Aurel Stanciu în locul ministrului Iulian Matache grăiește de la sine, devoalând în toată “splendoarea “ ei mizeriile unor generali avansați la “apelul bocancilor”.

Ultima oră: Aflăm pe surse că generalul Stanciu este propus secretar de stat pe aviație la MT, adică un șef al șefului Romatsa. Acesta să fie oare guvernul “ meu” ?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ionel Radulescu 11 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.