Generalul Izmană se uneşte cu Lavinia Şandru

Uniunea Naţională pentru Progresul României a anunţat că joi va fi semnat un protocol privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către UNPR. Surse politice susţin că Lavinia Şandru, liderul partidului, va deveni vicepreşedintele UNPR.

„Joi, 15 decembrie 2011, la ora 12.00, va avea loc ceremonia semnării protocolului privind fuziunea prin absorbţie a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) de către Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR)”, se arată într-un anunţ de presă transmis miercuri de UNPR. Ceremonia se va desfăşura la Palatul Parlamentului.Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, liderul PIN Lavinia Şandru urmează să devină vicepreşedintele UNPR la nivel naţional.

Partidul Iniţiativa Naţională a fost înfiinţat în 2005 de Cozmin Guşă, Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu, după ce aceştia au părăsit Partidul Democrat (actualul PDL, n.r.). La vremea respectivă, fostul preşedinte PD, deja preşedintele României, Traian Băsescu afirma despre aceştia că au ajuns pe „centura politicii”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.