×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:48
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Genocidul premeditat-camuflat

Istoria a circumscris acest fenomen de disoluţie deliberată a unor state care ar fi putut să ajungă, în anumite circumstanţe favorabile, o forţă economică, cel puţin. Cazul dispariţiei Iugoslaviei stă mărturie, numai că, în privinţa ei, distrugerea a avut un caracter mai agresiv, pentru că şi poporul a opus rezistenţă dură în faţa disoluţiei sociale şi politice. Iar reţeta este simplă: în cabinet se premeditează, iar în realitate se camuflează.

În ciuda evidenţelor, genocidul împotriva poporului român se accentuează prin măsuri deliberat luate. Dacă între anii 1984 şi 1989 zeci de mii de copii şi bătrâni au murit din cauza frigului şi slăbirii imunităţii organismului, din cauza „alimentaţiei raţionale“, astăzi, zeci de mii de familii adulte şi foarte mulţi bătrâni închid căldura pentru economie sau aleg debranşarea.

Separat, în multe oraşe mici, dar şi în cartierele Capitalei, căldura este oprită şi câte două zile, iar uneori și lumina, sub pretextul unei conducte sparte sau a reviziilor de tot felul.

Genocidul la adresa poporului român se desfăşoară pe trei paliere simultan, toate trei deliberat proiectate şi coordonate în cel mai solidar sistem mafiot. Există o puternică componentă psihologică a genocidului, cauzată de lipsa oricărei perspective legate de viitorul imediat și, ce este mai grav, speranţa a fost eliminată din proiecţia colectivă. Au fost determinate astfel presiuni sociale în fiecare colectiv prin politica disponibilizărilor, diminuărilor salariale şi a altor venituri, impunându-se la ordinea zilei şantajul şefilor de orice nivel. La cel mai redus act de frondă te paşte disponibilizarea, ca o pedeapsă capitală.

Factorul economic al genocidului premeditat, în afară de politica diminuărilor veniturilor, dispariţia posibilităţilor de revenire imediată sau pe termen mediu a economiei, disponilizările fără niciun fel de criteriu social (familii monoparentale etc.) sau valoric, acestora li se adaugă lipsa oricărui plan de redresare economică la nivelul întregii societăţi. Nici ca bună intenţie.

Factorului psihologic și celui economic al genocidului premeditat se adaugă un al treilea, de natură fizică. Acesta este suportat de categoriile sociale cel mai vulnerabile, cel mai expuse schimbărilor de climat social: bătrânii şi copiii. Prăbuşirea programată a sistemului sanitar, scumpirea medicamentelor şi impozitarea pensiilor, dar și diminuarea indemnizațiilor pentru creşterea copiilor au determinat multe gesturi suicidare printre bătrâni şi adulţi, capi de familie, care s-au văzut în situaţia disperată de a nu mai reuşi să asigure echilibrul dorit familiei iubite.

Astfel, este distrusă sistematic ultima formă de protecţie a individului, indiferent de vârstă, şi anume familia. Aici ne mai simţim întrucâtva solidari, protejaţi, iubiţi; familia construieşte în proiecte mici viitorul, pe care-l urmăreşte cu perseverenţă.

Cei trei factori enunţaţi mai sus pun presiune pe cele mai intime relaţii dislocându-ne, corupându-ne şi aruncându-ne unii împotriva altora.

Acest adevărat triumvirat al distrugerii premeditate a fost întotdeauna folosit de regimuri slabe, fricoase, faţă chiar de propriii slujitori şi înspăimântate de propriul popor. Aceasta este politica sloganului „dezbină şi stăpâneşte“. Dar, în ciuda aparenţelor, acest slogan nu aparţine liderilor noştri politici. Ei sunt doar slujbaşii mărunţi şi obedienţi ai acestui program.

Românii au practicat această politică cu regatele clientelare de la frontiere, plătind prin subsidii consistente trădarea şi complicitatea clasei conducătoare, pentru premeditarea atomizării şi disoluţiei sociale şi politice. Totul era pregătit pentru anexare fără dureri de cap şi cheltuieli militare. Un astfel de proces dura între 20 și 30 de ani. Nu mai mult. Atunci şi acum.

Într-un astfel de proces se află şi România, cu complicitatea liderilor politici şi a clasei politice; prin trădarea şi jefuirea sistematică a ţării, prin clientela de partid şi camarila politico-prezidenţială de familie.

Adrian MajuruPublicat Marţi, 16 mai 2017
3738
 | 28
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
j@d
-3
Asta e soarta popoarelor de doi bani. Nu mai tot dati vina pe altii-ca nu altii voteaza -nu strainii pot iesi in strada cu sutele de mii si milioane-sa isi ceara drepturile -chiar si prin forta.Cine ii opreste? Conducatorii se fac ca muncesc pentru popor si poporul se face ca le place dar cand este cevade facut toti se retrag. Daca maine ar iesi 1 milion de romani in strada in BUCURESTI si milioane in tara si nu ar pleca-chiar cu riscul unor lupte sangeroase credeti ca nu s-ar rezolva problema? Intr-o luna s-ar face alegeri anticipate si toti cei care au condus tara inlaturati si trimisi in fata unui tribunal militar ptr. distrugerea tarii. Ar costa ceva vieti probabil dar SIGUR s-ar rezolva problema. Asa ne tot lamentam ca nistee nesimtiti zi de zi ca suntem jefuiti de condcatori si straini. Normal sa fie asa-VIATA E SCUMPA SI DURA!Razbate cine poate.
Publicat Marţi, 23 mai 2017
+Răspunde
Janukovici
+5
Singura treaba a "clasei" politice. Unicul merit. A fost chiverniseala si furtul. Nu suntem demult de luat in seama. Cand e vorba de lucruri importante , de interes national? Iar o dam cu zoaiele si porcariile de Dambovita. Asta suntem, asta face, altceva NU putem! N-are rost sa dam vina pe alti, can singurii ce ne-am pus streangul, si piatra la gat. Suntem Noi. Si. Chiar imi vine sa rad. Ucraina, cu razboiul din partea Rusieiei, si furtul ruse a Crimeei. E mult mai avansata decat noi. In nici 3 ani, au primit ieri, viza libera in UE. Si? Deoarece sunt parte a grupului de la Visegrad (Non -UE),sunt sigur ca vor reusi rapid sa fie in UE. Treaba este. Reformele , le-a cerut UE, oricarui nou viitor membru. Dar la noi? " Privatizarea", a fost o cacealma trasa de "ai Nostri", ca sa fure cat mai mult. Depinde de ucraineni, daca aleg "calea Romaneasca", ori a celorlalte state, se au industriile intregi. Si Pamantul, nevandut... La noi? Pana nu bem tot, si vindem din casa si paduchii? Nu e bine. Bunul Intregului Popor, l-am baut cu totii. Ca era al nimanui... Este?
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
costel
-12
Le cam amesteci, neicusorule... "impozitarea pensiilor, dar și diminuarea indemnizațiilor pentru creşterea copiilor" - nu cumva tocmai s-au corectat astea?
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
anihilarea
+12
daca s ar fi indoit cineva ca nu exista un plan bine elaborat de distrugere masiva, atunci s a inselat amarnic. logica converge spre acest plan diabolic. soros in ian. 90 la bucuresti, gds infiintat la 30 dec. 1989, un blat intre sovietici si sua la revolutie (vezi declaratia de aprobare invaziei ursss in romania facuta de james baker, secretarul de stat american), distrugerea elaborata a economiei chiar din ian. 90 si pana la capitularea numita aderarea la ue. distrugerea e maxima, iar singura intrebare este: va mai exista romania peste 5 ani?
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
c.g.
+14
Mai clar asa autorul explica prin articolul asta: '' Genocidul premeditat-camuflat " ca suntem ca tara si popor pe farasul istoriei, putem sa fim faramati ca stat national unitar deoarece deranjam interesele unora mari si tari in Lumea asta cam prost facuta ! p.s.- deranjam interesele: rusilor, ''colegilor americani '', '' poporului ales ", meracantililor Europei: francezii, englezii acum si germanii !
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
just
-2
Conștiința s-a trezit! HAI LA OBERE!!!
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
moser
+2
revenire la normalitate ??? ..misiune imposibila. ..omul nou ..vezi nicusoriu si ai lui...omul nou zic este faurit pe alt calapod, pe alte meleaguri cu alt destin si misiune decat cea pasoptista . odata cu cele enumerate de dvs (salam cu .., si altele ) aun venit persoane , echipe intregi cu misiune "educativa" .acestora nu le putem opune nimic, absolut bnimic ..decat singuratice postari ca cele prezente ..vcat or mai fi permise..sa auzim de mai bine..
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
Moser
+19
fac ce fac si tot peste citatele bashescului dau. paio in anii lii de glorie cand achizitiona mosii , cand isi trimitea fraudulos(pe iusa din dos) fiica greu cititoare da slova la brusseles la mii da euro penytru o fara de munca misiune..cand fiica cu drept la fara stiinta devenita semnatoare de hartii importante in afaceri la care si taticu lua caimacu;l...nu acest mizer personagoiu spunea ca ... statul ssa nu mai fie refugiu pentru lenesi, asistati etc...asa intelegea mizeru protectia sociala si asta depoarece pa langa o misiune?? sa spunem este un ins cu o ura teribila da fiinte umane normale ..care nu vad lumea cu cu riu n sus asa cum o vede el vaz ca s a intremat licheaua ..nu si mai tuseste flegma n barba...da pana cand ..,
Publicat Marţi, 16 mai 2017
+Răspunde
Charlie
+24
Din nou cenzorul a taiat textul, astfel: Austeritatea i-a fost sugerata dictatorului de catre sfetnicii tradatori in cadrul...scenariului "revolutiei". S-a taiat chestia cu "scenariul revolutiei" intrucat da sens evenimentelor incheiate in decembrie 1989.
Publicat Marţi, 16 mai 2017
+Răspunde
Charlie
+20
Niciun genocid nu poate fi planificat, realizat si camuflat de catre mafioti. Genocidul are motivare strict ideologica, in cazul nostru securista. Exemplul cu anii 1980 a fost fals interpretat de autor. Austeritatea i-a fost sugerata dictatorului de catre sfetnicii tradatori in cadrul ". Tanarul bolsevic fascinat de lenin, l-am numit pe gorbaciov, care a transpus in fapta planul lui andropov de revenire temporara la "capitalism(ul de cumetrie"), a fost constient de inversunarea stalinista a lui ceausescu si din acest motiv s-a pregatit terenul unei posibile justificari revolutionare. Nu i-a iesit intrucat mamaliga nu face explozie si de aceea s-a pus de un puci militar cu victime mergand pana la 60.000. Dupa 22 dec. 1989 acoperitii din teritoriu au fost trimisi la balcoanele avand deja statii de amplificare montate pentru a face circul pseudo-revolutionar. Cazul balconului Operei din Timisoara este cel mai elocvent. Scenete cu balcoane s-au mai jucat in densa istorie bolsevica in 1917 la Petersburg si Moscova si in noiembrie 1918 la Berlin. Sa nu-i uitam pe genscher la Praga in septembrie 1989, pe ceausescu si iliescu in dec.1989la CC si pe constantinescu si munteanu la Universitate in 1990. Toti contemporanii fiind odrasle de bolsevici, ei insisi inregimentati.
Publicat Marţi, 16 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Vinovatul de serviciu - Generalul Iulian Vlad
Publicat acum 7 ore şi 17 minute
Tarom, captivă grupurilor de interese
Publicat acum 10 ore şi 37 minute
De ce crede Rusia că americanii nu vor ataca
Publicat acum 3 ore şi 40 minute
Simona Halep: Mai am un obiectiv anul acesta
Publicat acum 5 ore şi 6 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore şi 7 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 45 minute