Geoană spune că Ponta „își dă doctoratul în minciună”

Senatorul Mircea Geoană îl contrazice pe premier şi spune că nu i-a cerut acestuia să îl desemneze ministru de Externe.

„Atunci când susține fără probe că i-aș fi cerut să mă desemneze Ministru de Externe, își dă doctoratul în minciună (…) Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu și-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta”, spune Geoană într-un comunicat transmis Agerpres.

„…care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru că m-aș fi supărat pe el că nu m-ar fi pus ministru m-a dat afară din partid? Ponta-Pinocchio trebuie să știe că eu am salutat public propunerea lui Mihnea Motoc și apoi a lui Bogdan Aurescu. Eu cred că trebuie să reclădim imaginea șifonată a MAE după ‘Operațiunea Diaspora’ ai căror autori sunt Ponta, Dragnea și Corlățean, readucând profesioniști la conducere”, a mai spus Geoană.

Senatorul face previziuni sumbre pentru premier şi afirmă că s-ar apropia de final cariera sa politică.

„Cariera dv. politică, bazată pe impostură și minciună, se apropie de sfârșit. Prea multe se adună, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decât gândiți”, spune Geoană.

Premierul Victor Ponta a susţinut sâmbătă la un post TV că întreg conflictul cu Mircea Geoană a pornit de la faptul că nu a dorit să îl desemneze în fruntea Ministerului de Externe, ci l-a preferat pe Bogdan Aurescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.