Gerea: Deputatul Florea este ahtiat după funcții

Președintele interimar al organizației ALDE București, deputatul Andrei Gerea, consideră că deputatul Damian Florea, asemenea „protectorului” său, Daniel Constantin, este „ahtiat doar după funcții”.

Miercuri, Florea a anunțat că demisionează din ALDE împreună cu mare parte a organizației Sector 6 și că îl urmează pe Daniel Constantin și pe „oamenii de bună factură” într-un „nou episod politic”.

„E lucru mare să demisionezi dintr-o organizație politică în momentul în care ești propus spre excludere. Aceasta e cea mai mare și mai glorioasă realizare pe care deputatul Damian Florea o va avea vreodată în cariera sa politică. Deputatul Florea a reușit performanța ca, fiind parlamentar de București, să nu audă cineva de el. Și-a construit cariera politică, dacă se poate numi așa ceva statul cu mâna întinsă, pe baza milogelii și oportunismului politic. În momentul în care s-a creat ALDE, Damian Florea și-a adus o ‘contribuție’ majoră, de câteva mii de euro, prin datoriile neplătite de peste un an de zile pe care le avea la sediul din Sectorul 6 și pe care ALDE a trebuit să i le achite. (…) Asemenea protectorului și binefăcătorului său, Daniel Constantin, deputatul Florea este ahtiat doar după funcții. După alegerea ca parlamentar, Florea s-a așezat comod în fotoliul de deputat și a început să fie goarna principală a lui Daniel Constantin”, a afirmat Andrei Gerea potrivit unui comunicat.

El susține că „nimic din punct de vedere politic” nu îl recomandă pe Damian Florea.

„Pentru ALDE București, dar și pentru bucureșteni, Damian Florea nu reprezintă nimic, nu au auzit de el nici măcar cei din Sectorul 6. În afară de trei membri loiali, acest politician cu apetențe de deputat nu are niciun fel de suport. Dacă e să ne luăm de cele spuse într-un recent interviu acordat presei argeșene, până și Daniel Constantin îl consideră pe Damian Florea o nulitate. Nimic, din punct de vedere politic, nu îl recomandă pe Damian Florea. A devenit parlamentar de București datorită imaginii foarte bune a președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu. Damian Florea a știut doar să îndeplinească ordine, fără a ajuta cu ceva cetățenii. Acesta este doar unul dintre parlamentarii ‘valoroși’ și ‘competenți’ pe care ‘manelistul politic’ Daniel Constantin i-a impus cu orice preț și pe care se bazează în noua lui construcție politică”, a adăugat Gerea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.