Gestul făcut de Simona Halep după înfrângere

Simona Halep le-a cerut iertare fanilor, într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, după evoluţia slabă pe care a avut-o în finala turneului de la Cincinnati, pierdută cu scorul de 1-6 0-6, în faţa spaniolei Garbine Muguruza.

„Mulţumesc, Cincinnati, pentru acest extraordinar turneu. A fost o săptămână bună pentru mine, cu câteva meciuri bune. Vreau să le cer iertare fanilor pentru ultimul meci, sunt foarte dezamăgită, dar eu am făcut-o şi o iau ca atare. O felicit pe Garbine pentru tenisul ei extraordinar. Voi continua să muncesc pentru a deveni mai puternică pe toate planurile. Mulţumesc echipei pentru că este alături de mine în aceste momente. Uneori, cum s-a întâmplat şi astăzi, nu pot răspunde nici sfaturilor lui Darren. Abia aştept US Open acum”, a scris Halep, pe contul ei de Twitter.

La conferinţa de presă de după meci, Halep a explicat că nu a ştiut ce să facă pentru a contracara jocul adversarei.

„Ea a jucat bine, înainte de toate, şi a lovit puternic mingea. După câteva ghemuri, încrederea mea s-a prăbuşit. Am încercat să lovesc mingea şi nu am putut prea mult, apoi am încercat să mă retrag un pic şi nu a fost bine. Nu ştiu ce trebuia să fac şi cred că ea a fost prea bună azi”, a spus Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. În acelaşi timp, Halep a ratat ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Între ea şi Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Anul trecut, jucătoarea română a ajuns în sferturi,la Flushing Meadows.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.