Gheorghe Piperea cere public retragerea Cristinei Guseth

„Stimate dle Cioloş, vă solicit public să retrageţi de urgenţă propunerea dvs ca demnitatea de Ministru de Justiţie al României să fie încredinţată doamnei Cristina Guseth”, scrie avocatul Gheorghe Piperea într-o postare pe Facebook.

„Noi toti asteptam de la dvs, pina ieri, un guvern de tehnocrati.

Un tehnocrat pe postul de Ministru al Justitiei nu inseamna doar un jurist, ci un jurist cu temeinica pregatire si inalta experienta profesionala in domeniul Justitiei. Doamna Cristina Guseth poate ca detine competente inalte in electronica sau in activitatile non-guvernamentale, dar cu certitudine nu are competentele necesare unui Ministru al Justitiei.

A propune la Justitie un electronist este ca si cind ai mandata un jurist sa construiasca si sa gestioneze sistemul control prin telemetrie al sondei spatiale Pioneer.

Stimati prieteni de pe Facebook, dati share acestui apel public. Poate ca reusim, impreuna, sa il ajutam pe dl Ciolos sa evite un precedent periculos pentru statul de drept.

PS Aud ca presa nu a fost primita in sala la audierile dlor Motoc si Comanescu. Nu stiam ca elementele de structura ale unei viitoare demnitati de ministru sunt secrete de stat. Ce ne ascundeti dle Ciolos?”, mai scrie Gheorghe Piperea în postarea sa de pe reţeaua de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.