Ghinion?!

Premierul Victor Ponta „s-a rupt“ la baschet şi a dat o fugă la Stambul să-şi repare piciorul beteag. Gurile rele spun că doctorul turc l-ar fi operat pe „Dottore“ de România la piciorul sănătos, drept care recuperarea ar putea dura şi câteva săptămâni! Pe cale de consecinţă, preşedintele Klaus Iohannis (zis şi „Ghinion“ – sic!) a luat măsuri imediat şi l-a numit luni, 22 iunie a.c., la ceas de seară, pe vicepremierul Gabriel Oprea (zis şi „Generalul izmană“ – sic!) în funcţia de prim-ministru interimar. Preşedintele a zis câr, apoi mâr, dar în final s-a lăsat, stârnind furia pedeliştiilor portocalii travestiţi în liberali. Şi uite aşa, „Generalul izmană“ Gabriel Oprea a devenit peste noapte „Premierul interimar izmană“, punându-i cu botul pe labe (cel puţin deocamdată) pe liberalii de paradă ai preşedintelui, care se vedeau deja la masa bogată a Puterii. Să fi fost ghinion!

Puşcăriabilul Băsescu Traian, lăsat slobod de „Justiţia independentă“ a „statului de drept“ din mintea lui, a scos iute capul din colivie, faultându-i grosolan pe aspiranţii la ciolan. A uitat, însă, că o bună parte din propria „Famiglie“ e penală şi e foarte posibil ca partea mereu nesătulă a partenerilor de jaf să se întoarcă împotriva fostului „Naş din suflet“, ceea ce i-ar aduce Suspendatului (de două ori!) cartonaşul roşu, la pachet cu câţiva ani buni de puşcărie. Cum „Marele licurici“ e ocupat până peste cap cu ruşii şi cu amplasarea de armament greu pe teritoriul ţărişoarei noastre devenite colonie, nu este exclus ca programul de asigurări (politice) „ObamaCare“ să-l descalifice pe fostul protejat al Casei Albe (care l-a salvat de demitere) şi să arunce peste bord întreg clanul penal Băsescu: „Naşul Traian“, fratele Mircea, nepotul Dragoş, ginerele Pricop, fiicele „EBA“ şi Ioana, cumătrul Bercea Mondial, „Buldogul“ Vasile Blaga, chelnerul de serviciu Emil Boc, Adriean Videanu – „Bordură“, „Pisica“ Anca Boagiu, sforarul Radu Berceanu şi restul grădinii zoologice portocalii convertită la liberalism! Ghinion?!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Grigore L. Culian 183 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.