Gigi Becali riscă să ajungă cu toate conturile blocate

Milionarul este acuzat că nu și-a onorat până la capăt promisiunea de a dota cu aparatura de ultimă generație „Spitalul de Copii Marie Curie”. Acum, cei care au furnizat echipamentele vor să fie executat silit pe motiv de neplată.

Reprezentanții unei firme din Germania îi reproșează lui George Becali că a comandat două aparate pentru spitalul Marie Curie, dar că a plătit numai unul. Celălalt stă și astăzi nefolosit.

La rândul lui, George Becali tună și fulgeră. Spune că el este un om de cuvânt și vrea să ajute pentru că iubește atât de mult copiii, numai că simte că a fost păcălit. ” Ce treabă am eu că ați mai adus încă un aparat? Aduceți toate aparatele din România și facturile la Becali. Eu am promis 150.000 și am dat 250.000 „, spune George Becali.

Primul furnizor afirmă că în conturi nu au intrat nici pe departe 250.000 de euro, ci sub 100.000. Al doilea l-a dat în judecată și îi cere să își onoreze promisiunile până la ultimul eurocent.Becali admite totuși că ar archita și al doilea aparat medical. Crede însă că factura este prea „umflată”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.