Godină, despre preotul care ar fi încercat să corupă sexual un minor

Poliţistul Marian Godină scrie despre cazul preotului Cristian Pomohaci, care ar fi fost înregistrat când îi propune unui adolescent să întreţină relaţii sexuale, că ”nu trebuie să fii vreun expert tehnic ca să îţi dai seama dacă înregistrarea e reală sau nu”.

”Am ascultat ieri înregistrarea cu acel părinte sau ce o fi, care îi cerea unui băiat să îi arate <ciocanul>. Apoi am citit comentariile de la această ştire. Mai tare decât ştirea în sine, m-a mirat reacţia multor oameni care susţineau cu tărie că e o făcătură, deşi nu cred că trebuie să fii vreun expert tehnic ca să îti dai seama dacă înregistrarea aia e reală sau nu. Culmea, era cam aceeaşi categorie de oameni care cred în conspiraţii mondiale fără să vadă nici măcar o probă, dar refuză să creadă ceva atunci când au şi probe|, scrie poliţistul, pe contul său de Facebook.

Preotului Cristian Pomohaci, care slujeşte într-o comună din Mureş, este suspectat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent după ce pe Internet a apărut o convorbire între cei doi.

Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a deschis o anchetă în acest caz și dacă acuzațiile se vor dovedi adevărate preotul riscă să fie exclus din preoție.

Parohul din Moşuni ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 17 ani, cerându-i să întreţină relaţii sexuale cu el în schimbul unor beneficii materiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.