Gorghiu: Cetățenii nu pot fi mobilizați la protest pe Facebook

Alina Gorghiu îl contrazice pe Cătălin Predoiu și spune că românii nu trebuie să iasă în stradă să protesteze faţă de votul din Senat în Șova.

”Cetățenii nu pot fi mobilizați la protest prin apeluri ale politicienilor pe Facebook”, a declarat Gorghiu, conform stiripesurse.ro.

”Respectul meu pentru cei care au protestat ieri seară împotriva acelor senatori care au votat contra justiţiei în cazul Şova. Ei dovedesc curaj şi responsabilitate. Sunt solidar cu ei. Poate că e momentul ca toţi oamenii politici care doresc o schimbare reală în viaţa noastră publică să iasă în stradă”, este mesajul postat de Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Săptămâna trecută, Senatul a respins cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive a lui Dan Şova, ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorităţii senatorilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.