Gorghiu: Marele şi mândrul ortodox Victor Ponta…

Într-o postare pe Facebook, copreşedintele PNL Alina Gorghiu îl atacă pe Victor Ponta după declaraţiile privind refugiaţii.

„Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.

Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfîrșitul anului trecut, după pierderea alegererilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe. Nu este nimic de condamnat.

Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri.

Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile au fost tratați din vina Guvernului Ponta la fel precum refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil ? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătoreau victoria în avans”, a scris Gorghiu în mesajul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.