Gorghiu spune ce i-ar fi propus Tăriceanu ca să plece din PNL

Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl acuză pe Tăriceanu că preia toate minciunile difuzate de PSD.

Este greu de crezut că acesta crede cu adevărat în ceea ce spune, întrucât anul trecut îi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL, arată copreşedintele PNL.

”Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja…Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa împrumute mai mult din demnitatea si rafinamentul foștilor președinți PNL, in fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres”, scrie Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.