Gorghiu: Victor Ponta și asociații au stârnit stihiile

Alina Gorghiu răspunde atacurilor mediatice din ultima perioadă postând un mesaj pe Facebook.

Gorghiu afirmă că nu este impresionată nici de amenințările din ultimele zile, nici de mașinile din „coloana neoficială”, care o însoțesc de câteva luni.

„Așa cum am anticipat, dl Victor Ponta și asociații au stârnit stihiile pentru a demonstra românilor că sunt fie Elena Ceaușescu, fie Elena Udrea. Oare atât de mult se teme domnul Ponta de consecințele legale, nu cele impuse de dl Tăriceanu, ale votului din Senat încât să mobilizeze atâtea energii împotriva mea? Nu consider linșaj ceea ce face dl Ponta prin interpuși, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de două zile nu sunt altceva decât subiecte care de-a lungul timpului au mai fost încălzite, cu aceeași credibilitate: zero. Nu voi răspunde punctual, așa cum și-ar dori cei care distribuie mizerii pentru dl Ponta, nu aș face altceva decât să mă scuz în fața unor alegații care nu au alt scop, decât acela de a se multiplica din propria inconsistență. Cei care trebuie să se scuze sunt cei care orchestrează această campanie. Trebuie să se scuze, în primul rând, pentru modul în care conduc România.

Pentru dl Ponta am un singur răspuns: procesul de repunere în legalitate a hotărârilor Senatului României nu se va opri și, mai devreme sau mai târziu, România va avea norocul să aibă un Prim-ministru decent. Pentru cei sincer îngrijorați de avalanșa de subiecte și ”dezvăluiri” reîncălzite (pe multe dintre ele le-am lămurit de-a lungul timpului) le transmit atât: fiți liniștiți, nici amenințările pe care le-am primit, mai ales, în ultimele zile, cu precădere în ziua votului de la Senat, nici mașinile din coloana neoficială, care mă însoțesc de câteva luni, nici isteria mediatică la comandă nu mă impresionează. Nu există nimic în activitatea mea politică și profesională care să fi fost vreodată în contradicție cu legile României. Restul sunt invenții.

În final, vă prezint noua mea identitate vizuală, așa cum mi-a fost creionată de către fanii lui Ponta.

Senatorul Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD, i-a solicitat, joi, Alinei Gorghiu, prin intermediul unui comunicat, „să nu se mai ascundă în spatele diversiunilor și să răspundă la problemele ridicate în ultimele zile cu privire la persoana sa”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.