Gorghiu: Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile

Președintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis liberalilor o scrisoare în care le transmite că trebuie să câștige alegerile parlamentare.

„Mai sunt două zile din campania electorală, iar tot ceea ce ați făcut până acum trebuie intensificat la maximum în timpul rămas. Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL și pentru România! (…) Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare și să guvernăm eficient și cinstit în folosul oamenilor”, afirmă Gorghiu în scrisoarea adresată membrilor de partid, potrivit Agerpres.

Ea susține că PSD folosește cercetări sociologice contrafăcute.

„Suntem sub asaltul unui război psihologic în care propaganda PSD se folosește de cercetări sociologice contrafăcute. Ei își închipuie că astfel îi vor determina pe cei care cred în PNL să nu se prezinte la vot, să se descurajeze și să se resemneze. De ce? Pentru că ei nu mai pot lua voturi în plus. Dar PNL poate! Aduceți-vă aminte de 16 noiembrie 2014 și nu uitați că victoria e a celui care crede în ea”, subliniază liderul liberalilor.

Alina Gorghiu susține că PSD este „un pericol pentru viitorul țării”.

„Spuneți-le românilor că vrem o Românie a românilor cinstiți! Nu o Românie a celor care o iubesc în gura mare în timp ce o jefuiesc în tăcere! Țara nu poate merge înainte cu cei care mereu au căutat să-i pună piedici. Vrem o Românie care se poate ridica deasupra răului și deasupra resemnării, care poate câștiga bătălia pentru viitor”, conchide președintele PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.