Govor, şeful pesediştilor sătmăreni, e foarte supărat

Vicepreşedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, care îi ameninţa, potrivit unei înregistrări obţinute de Gândul, pe primari, directori de deconcentrate şi şcoli, dar şi pe preoţi cu demiterea şi tăierea fondurilor dacă în turul II Victor nu câştigă alegerile spune că este foarte supărat.

Govor a declarat pentru gandul.info că regretă foarte mult înfrângerea lui Ponta. “Sunt foarte mâhnit. Sunt supărat”.

De asemenea, acesta recunoaşte că în ziua alegerilor, de exemplu, nu a mai existat acea organizare: “(…)sincer să fiu, nu le-am mai cerut asta”, a explicat vicepreşedintele CJ Satu Mare.

Acum, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, Mircea Govor spune că regretă comportamentul pe care l-a avut şi recunoaşte că a exagerat ameninţând oamenii nejustificat. De asemenea, spune că nu exclude nici chiar demisia după eşecul usturător al PSD.

“Nu sunt supărat că au apărut acele înregistrări la nivel naţional, datorită ziarului gândul, nu sunt supărat pe cei de la gandul.info, pentru că e normal, presa abia aşteaptă un astfel de material care îi vine ca o mănuşă. Sunt supărat pe atitudinea unor colegi de-ai mei, care m-au înregistrat. În acelaşi timp, sunt supărat şi pe mine. Am greşit şi sâmbăta trecută, i-am invitat pe toţi colegii mei, cu care am discutat în acea şedinţă, şi mi-am cerut scuze”.

Acesta mai susţine însă, scrie sursa citată, că nu ar vrea să îi dea satisfacţie fostului său prieten, actual duşman la cuţite, senatorul social-democrat Valer Marian, cel care a depus la CJ Oradea trei denunţuri penale şi mai multe sesizări, împotriva vicepremierului Liviu Dragnea, a preşedintelui CJ Satu Mare, Adrian Ştef, şi a vicepreşedintelui Mircea Govor.

Despre implicarea Bisericii în acest jocul politic, Mircea Govor a spus:

“Eu am o relaţie bună cu preoţii – sper că a rămas bună după acest eveniment -, pentru că ne cunoaştem, iar eu am fost corect şi nu le-am cerut niciodată nimic. De data asta, trebuie să spun că le-am cerut, normal, ca ortodox, să sprijine Biserica Ortodoxă(…)Acuma, şi preoţii sunt tot oameni şi pot avea opţiuni politice. Fiecare preot poate avea o opţiune în viaţă şi o poate transmite către semeni, către populaţia din comuna respectivă – dacă vrea, asta nu este obligatoriu. Eu zic că nu e o mare greşeală, iar preotul trebuie să slujească poporul”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.