Grindeanu, afirmație surpriză despre protestatari

Premierul demis Sorin Grindeanu consideră că au făcut bine cei care au protestat față de ordonanța 13.

Grindeanu a fost întrebat miercuri ce le transmite la finalul mandatului său celor care au contestat în stradă în februarie adoptarea celebrei ordonanțe 13.

”Au făcut bine! Altă întrebare!”, a răspuns Sorin Grindeanu.

De asemenea, premierul demis a apreciat că ordonanța este ”un minus” al mandatului său.

Astfel, chestionat unde figurează Ordonanța 13 în bilanțul său, Grindeanu a precizat: „Aici e o discuție pe care chiar nu pot s-o restrâng la un singur răspuns. În această perioadă, au venit și anumite decizii ale Curții Constituționale, care, într-o anumită formă, spun anumite lucruri care erau contestate în ea. Și ca să dau un exemplu — Curtea Constituțională a dat între timp o decizie prin care se spune că trebuie să existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie să existe prag. În mod cert, modul în care a apărut Ordonanța 13, toată acea desfășurare aș trece-o la minusuri”.

Totodată, Grindeanu a fost solicitat să răspundă unde ar încadra ordonanța 14, care a abrogat ordonanța 13.

”Haideţi să le privim împreună. Mi-e greu să le separ”, a răspuns Grindeanu, afirmând că va aduce clarităţi legate de controversata ordonanţă ”la vară”.

„La vară ştiu că nu aveţi foarte multe subiecte, e aşa o linişte… O să le spun”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.