Grindeanu, convocat de Iohannis la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis l-a sunat pe premierul Sorin Grindeanu și l-a invitat la Palatul Cotroceni pentru discuții pe marginea bugetului de stat, a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului Mădălina Dobrovolschi.

Întâlnirea va avea loc miercuri, a precizat Dobrovolschi, menționând că va fi prezent și ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

„Preşedintele României a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, discuţie în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. (…) Preşedintele vrea să afle direct de la premier care sunt planurile Guvernului în legătură cu bugetul pe anului 2017. Este o discuţie necesară, având în vedere îngrijorările privind sustenabilitatea măsurilor anunţate şi a efectelor acestora. Nu este străin de nimeni ce se discută în spaţiul public în ultima perioadă. La nivelul Administraţiei Prezidenţiale există analize serioase, dar şi ca cetăţean de rând există astfel de îngrijorări, bazate pe cifre, pe date, şi ele sunt până la nivelul Administraţiei Prezidenţiale”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.