×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 15 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 23 iunie 2017, 13:26
EUR (€)
-0.0072 ↘
4.5915 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.1096 RON
• • •
Grindeanu i-a prezentat lui Tusk prioritățile Guvernului
Foto gov.ro.
Foto gov.ro.

Premierul Sorin Grindeanu i-a prezentat, vineri, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritățile Guvernului României și a reafirmat angajamentul de a continua lupta împotriva corupției.

Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis, în cadrul întrevederii dintre Sorin Grindeanu și Donald Tusk, care a avut loc la Bruxelles, au fost abordate principalele teme de actualitate de pe agenda europeană, alături de prioritățile noului guvern de la București.

"Premierul României a prezentat prioritățile Guvernului, cu accent pe măsurile economice de stimulare a creșterii economice și ocupării, extrem de importante în actualul context european și de interes direct pentru cetățeni.

De asemenea, șeful Executivului a reafirmat angajamentul Guvernului de a continua lupta împotriva corupției, sens în care și-a exprimat disponibilitatea de a lucra cu instituțiile europene", se spune în comunicat.

Executivul precizează că, în ceea ce privește temele europene, implicarea și consolidarea rolului României în UE sunt priorități pentru Guvernul de la București.

"Unitatea UE și sprijinul pentru aprofundarea integrării europene sunt esențiale, dacă ne uităm la provocările actuale, interne și externe, cu care se confruntă UE. Orice inițiative care ar duce spre divizare trebuie combătute cu fermitate, a subliniat premierul Sorin Grindeanu", se menționează în comunicat.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 17 februarie 2017
977
 | 6
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Curand
0
membrii PSD vor avea acces doar in Uniunea Euro-Asiatica! Au readus Romania in anii '90, daca nu chiar mai rau. Invataturile tatucului Ilici, au radacini adanci.
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
stanga caviar
0
bine zis: "orice initiative care ar duce spre divizare trebuie combatute cu fermitate", in acest caz, psd ar trebui sa se lepede de personajele toxice,profund antieuropene:dragnea, tariceanu, nicolae, nicolicea,iordache...
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Poli 21
-2
Oare in ce limba a vorbit vajnicul nostru prim intre ministri ??
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Vești despre soarta liderului Statul Islamic
Publicat acum 14 ore şi 25 minute
Anticorupție de cartier
Publicat acum 5 ore şi un minut
Pe cine vrea Mircea Badea premier
Publicat acum 4 ore şi 17 minute
Anunțul lui Iohannis despre alegerile anticipate
Publicat acum 17 ore şi 19 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
24 articole/ Actualizat Duminică, 18 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 14 minute
Ioan Viştea

Se observă, în ultima vreme, o încercare de demonizare a stîngii românești actuale, aproape fără precedent, mult prea apăsată, de-a dreptul viscerală.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 42 minute