Grindeanu le cere primarilor să lase „circul” pentru alţii

Sorin Grindeanu i-a îndemnat, marți, pe edilii de pe Valea Bârgăului să treacă dincolo de politică și să se ocupe de administrație, lăsând „cearta și circul” pentru alții.

„Eu vă rog, în primul rând pe primari, să trecem dincolo de ceea ce înseamnă politică, să ne ocupăm de administrație, să lăsăm deoparte cearta, circul, să se ocupe alții de lucrul ăsta și noi să ne ocupăm și să adoptăm ceea ce am promis oamenilor, fie că s-a promis de către dumneavoastră aici, în fiecare comună, fie că e vorba de programul de guvernare. Să se certe, să-și facă circul pe care îl vedeți, nu ne interesează. Trebuie să mergem înainte și să punem în aplicare tot ce am promis. Peste trei ani când vor fi iar alegeri sunt convins că, dacă tot ce s-a promis în urmă cu un an se va întâmpla, lumea va fi mulțumită și primarii vor fi realeși”, a declarat premierul la o întâlnire cu cetățenii și cu edilii de pe Valea Bârgăului.

Grindeanu le-a spus acestora că a crescut în Caraș-Severin, într-o zonă asemănătoare cu Valea Bârgăului.

„Nici acolo nu au ajuns CAP-ul, IAS-urile, pentru că nu au putut din cauza tăriei oamenilor, la fel cum e și cum a fost și la dumneavoastră”, a afirmat prim-ministrul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.