×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:15
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Premierul a anunţat la Bruxelles
Grindeanu, precizări despre cine va fi noul ministru al justiţiei
Premierul Sorin Grindeanu a avut o întrevedere cu Franz Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene
Premierul Sorin Grindeanu a avut o întrevedere cu Franz Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene

Premierul Sorin Grindeanu a avut o întrevedere cu Franz Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, în care au vorbit despre justiția din România, lupta anticorupție, raportul MCV, dar și despre controversata ordonanță 13, conform AGERPRES.

La finalul întâlnirii, Grindeanu a anunțat că ia în calcul desemnarea pentru funcția de ministru al Justiției a unei persoane care nu face parte din coaliția de guvernare.Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Mia TudosePublicat Vineri, 17 februarie 2017
4647
 | 3
 | 31
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
+2
PE CINE DESEMNEAZA PREMIERUL RASPUNDE !!!!!!!II DORESC DIN INIMA SUCCES !!!!!!!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Constantin Gajban
-1
Treaba aşa merge, domnule Premier, mergeţi la Înalta Poartă şi daţi raportul. Vedeţi, a uitat şeful dvs de partid să vă instruiască fără omisiuni, că lucrurile nu merg ca în ograda PSD.Având în vedere culoarea oarecum apropiată a partidului dvs de unul defunct, vă recomand lozinca lui Lenin, cea cu învăţătura.Cât priveşte pe cine veţi desemna la Ministerul Justiţiei, eu rămând la zicala - "Lac să fie că broaşte sunt destule."
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Moser
-2
pai taticule o persoana neimplicata politic actualmente ar fi Tigtulescu ori mai recent ra;posxatu Campeanu..esti naiv ori ne c resi operati poa criir.??
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Jarcaletz
+4
Poate fi luata in calcul si Mona Pivniceru !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
nuuu, @ Jarcaletz
0
ca nu ne ardelianca. Una, garbova...
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
escu
+1
Grindene, nominalizează omule un profesionist, un știutor de carte și cu portocale mari care să pună ordine în justiție. Cloaca este prea mare, dar un om integru, bun profesionist și cunoscător al sistemului juridic și de funcționare a sa, curat și curajos, poate să facă curățenie, mai ales că vine primăvara.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili @ escu
+3
Unul care s-o zboare pe Kovesi de la DNA, sa desfiinteze apoi DNA si sa puna Justitia la pamant, ca sa puteti fura in liniste! Rusine!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Moesia
+4
Sper insa sa nu gandesca cumva ca unul precum finul balmajitului Stoica, BAIAS - coruptul ascuns - sa fie luat in calcul.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili
-12
Grindeanu a mai promis ceva la Brussels, pentru a sigura Legalitatea masurilor Guvernului! Promisiunea suna asa: "La recomandarea Guvernului Dragnea-Grindeanu, Biserica Ortodoxă Româna va modifica porunca „Să nu furi!“ în „Să nu furi mai mult de 200.000 RON!“ !!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Naivul @ lili
+9
Asa este dar nu spui tot.Corect este "sa nu furi mai mult de 200.000 RON si sa nu plagiezi mai mult de 4 %
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
!!! @ lili
+7
Doamnă matale pe la doctorii de "comitetul central ai fo" că pre la zici *** macoveeşte***
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Ion B @ lili
+4
Cred ca ai greșit, Lilișor. Romanii nu au voie să fure mai mult! Multinaționalele au voie și chiar fură! Dar cum tu de acolo primești bani ... nu combați! Că doar nu o să muști mâna care te hrănește!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
cattany
+5
Ministrul Justitiei ar trebui ales dintre> 1.)TOADER TUDOREL-rector IASI UAICUZA-experienta procuror, judecator CCR, prof univ de Drept procesual penal, experienta, competenta, impartialitate, nu poate fi intimidat de institutiile de forta+CSM 2.)CORNELIU BARSAN-victima sistemului basist, fost decan la drept UB, judecator CEDO, experienta, daruire, impartialitate 3.-4 )DANA GARBOVAN, GABRIELA BALTAG- judecatori, membri CSM, experienta, curaj, forta profesionala, impartialitate, profesionalism, daruire, verticalitate, demnitate
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
VV @ cattany
+4
Cu Tudorel mai ușor, a cam bălăngănit-o politicianist pe la CCR. Dar oricare dintre ceilalți 3 ar fi în stare să pună ordine în justiție. Bine, la cât de ciudate sunt deciziile în formarea acestui guvern, nu este exclus să ne trezim cu Macovei, Prună sau Guseth.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Atletul
+3
Oare PSD-ul sau ALDE nu mai au nici un om competent pentru a fi ministru al justitiei ? Este Guvernul actual un guvern politic ? Cine vrea sa fie ministru ar trebui sa-si asume o optiune politica asa cum se intimpla in majoritatea tarilor democratice.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Cata @ Atletul
+12
Crede-ma, Gabriela Baltag ar fi alegerea potrivita si echilibrata atit pentru PSD sit si pentru restul! Tinuta morala demonstrata pina acum o impun ca lider in tara! Ministeriatul Justitiei ar fi o buna trambulina ca la alegerile urmatoare prezidentiale sa preia functia suprema in stat!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili @ Atletul
+3
Stai linistit, ca va fi un Minsitru politic! Grindeanu una spune la Brussels si alta face la Bucuresti! Exact asa a procedat cu OU nr 13 cand i-a promis lui Johannis(in prezenta camerelor TV!) ca NU o va baga pe sub masa la Aprobare si peste cateva zile EXACT asa a facut! La fel va fi si acum, Dragnea si Tariceanu trebuie sa scape de puscarie, NU vor accepta minsitru la Justitie fara apartenenta politica din coalitia lor... sau vor accepta un impostor ca Victor Ciorbea care nu e PSDist, dar e sluga PSDului! Stai linsitit, PSDul tine in dinti Justitia, altfel cum sa-l scape pe Dragnea?! Obiectivul PSD la alegeri a fost CLAR: Justitia cu botul pe labe ca sa furam linistiti! Cotidianul, va rog sa dati!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
CATTANY @ Atletul
0
CATTANY@ATLETUL ar fi serban nicolae si norica nicolai, dar nu vor!ar fi f greu dupa gafa lui jordache pe repede inainte!
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Alcibiade. Braila.
+13
Gabriela Baltag sau Dana Garbovan, mai "coapta" este Gabriela Baltag. Cat mai stati deportat si prizonierul teroarei si persecutiei naziste din DNA, domnule Adrian Nastase ?!. Ne-au facut facultatea de ras cu alde Vlaston, Stanomir, etc...?! Se rasuceste in mormant, Antonie Iorgovan. Haide-ti doamnelor Baltag si Garbovan, puneti ordine in golaneala din sistemul de legi ce asigura "functionarea" justitiei si nu numai. Cereti prerogative noi pentru Consiliul Legislativ, sa fie insarcinat si cu elaborarea proiectelor de legi si "periati" si puneti de acord intregul corp de acte normative aflate in vigoare in Romania. Face-ti cum a facut profesorul Ioan Ceterchi, primul presedinte al Consiliului Legislativ in 1974. Aveti de unde va inspira. Cereti numirea profesorului Iancu, Presedinte la Consiliul Legislativ si treceti la treaba. Se impune revocarea de urgenta a sefei DNA si a Procurorului General dar si a celor vinovati de abuzurile din DNA, ICCJ, si Militia ce deserveste DNA-ul pentru ca la acest nivel se intampla marile nenorociri ale incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti. Hai sa va vedem...?!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
nenea brancoveanu @ Alcibiade. Braila.
+1
AI DREPTATE DOMNULE BRAILEAN. IN CEI 25 DE ANI DE LA DECEMBRIE `89 MAGUREANU SI URMASII LUI AU ADUNAT SUTE DE MII DE DOSARE DESPRE ROMANII CARE PE LANGA STRAINII LACOMI , PROFITAND DE TRANZITIE AU JEFUIT BRUMA DE AVUTIE NATIONALA ADUNATA CU SUDOARE DE POPOR. ACESTE MATERIALE LE FOLOSESC ACUM IN SCOPURI POLITICE. AU FACUT LEGI CARE AU PERMIS PRADUIREA AVERII TARII APOI AU FACUT LEGI CARE SA INCRIMINEZE FAPTELE RESPECTIVE. DRACU MAI INTELEGE ..!!!?? INTERESE OCULTE DEZBINA ROMANII, NE FAC TARA SI POPORUL DE RUSINE PE LA CANCELARIILE LIDERILOR MONDIALI SI APOI , TOT EI PROFITA INDESAND IN BUZUNARELE LOR TOT CE SE POATE LEGAL SAU ILEGAL DIN ROMANIA. SE DISCUTA " PE ULITA " CA ROMANIA AR FI O TARA PREA MARE PENTRU A FI GUVERNATA DE ROMANI SI POATE, ZIC EI, AR FI BINE SA FIE IMPARTITA..!!?? UNDE SUNT DESCENDENTII INTELECTUALILOR PASOPTISTI, AI BRATIENILOR, CARE AU PUS ROMANIA PE DRUMUL PROGRESULUI SI CIVILIZATIEI..!!?? UNI ZIC CA SUNT IN PIATA VICTORIEI..!!?? EU CUNOSC INTELECTUALI ROMANI CARE SPALA LA FUND BATRANI PRIN ITALIA SAU SPALA DRUMURI SI CLOSETE PRIN ANGLIA SI PRIN ALTE TARI ..!!?? GLOBALIZAREA SE REALIZEAZA CA URMATORUL EXPERIMENT SOCIAL MONDIAL. PIRAMIDA MONDIALA CARE SE CONSTRUIESTE PAS CU PAS VA PLASA POPOARELE DEZBINATE, LIPSITE DE LIDERI INTELEPTI LA BAZA ACESTEIA . AM ASCULTAT RECENT UN ASA ZIS ANALIST POLITIC SUSTINAND CA LUMEA ESTE IMPARTITA NORMAL IN BOGATI SI SARACI, ADICA, ZICEA DUMNEALUI CA SUNT STAPANI SI SERVITORI SI NE LASA SA INTELEGEM CA ROMANII POT SA FIE SERVITAORI SI CA ESTE NORMAL SA FIE ASA...!!!??
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Datoriile la stat, secretizate
Publicat acum 15 ore şi 23 minute
Demisie din USR: Adio, dar rămân cu tine
Publicat acum 9 ore şi 57 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 24 minute