Grindeanu și Dragnea, drumul de la numărat știuci, la schi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seară, referindu-se la postarea în care Liviu Dragnea anunța că l-a învăţat cum să prindă peşte, că s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci, precizând că, dacă lucrurile care țin de guvernare se vor îndeplini, la iarnă îl va învăța, la rândul lui, pe președintele PSD să schieze, prima lecţie fiind „să ştii să cazi’.

„Am văzut că e o întreagă dezbatere din acest punct de vedere. În mod cert îmi place schiul, pentru că schiez (…). Știți cum sunt pescarii profesioniști. E și foarte multă legendă în ceea ce spun pescarii profesioniști. Să ne atingem toate obiectivele. Asta e ceea ce mă interesează în primul rând. Acum am văzut că s-a trecut în politica românească de la numărat ouă la numărat știuci. (…) Dacă la iarnă toate lucrurile care țin de guvernare, bugetul, se vor îndeplini, deficitul bugetar, tot ceea ce ne-am propus, creșterea economică de 5,2%, și va ninge, o să-l invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze”, a spus Grindeanu, la Gala News.ro, întrebat dacă preferă schiul sau pescuitul.

Chestionat dacă Liviu Dragnea nu știe să schieze, Grindeanu a replicat: „Nu știe (…). La schi, trebuie să te țină bine picioarele. Să înveți să cazi e cred că prima lecție”.

Preşedintele PSD și-a anunțat, duminică, fanii pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, precizând, ironic, că „marea ruptură dintre Parlament şi Guvern s-a produs”, la numărul de știuci prinse de el și premier.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu”, a scris Dragnea, pe rețeaua de socializare, atașând mai multe fotografii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.