Gurzău, finul tandemului Udrea-Băsescu, e pe drum către Beciul Domnesc (Video)

După cererea Direcției Naționale Anticorupție de arestare a deputatului Adrian Gurzău, PMP al lui Traian Băsescu și al Elenei Udrea poate însemna Partidul Mulților Penali. Gurzău face o legătură directă între Udrea și Băsescu. Pe toți îi unește frăția dosarelor. Dosarelor penale! Fondatoarea oficială a partidului, Nutzy Udrea, a trecut deja prin arest și e urmărită penal. Băsescu, cel pentru care fosta sa șefă de cabinet a înființat partidul, a ajuns și el pe la procurori pentru diverese acuzații. Iar Gurzău, cel mai nou pe listă (sperăm nu și ultimul din suita favoriților lui Băsescu), e pe cale să vadă și el tubulatura Beciului Domnesc din Rahovei, fiind acuzat de trafic de influență.

Gurzău și Udrea sunt uniți prin mai multe legături. Prima e nășirea copilului celui dintâi, unul dintre cei mai fervenți băsiști. A doua e masteratul pe care fosta șefă de cabinet a lui Băsescu îl face la Facultatea de Teologie Ortodoxă, acolo unde contabilă șefă e mama lui Gurzău. Nașul amândurora, și în defunctul PDL, dar și în PMP, e, cum altfel, Băsescu. Nașul politic.

Ca la orice chermeză la care curg lichide și lichele, la botezul copilului soților Adrian și Cici Gurzău și-a făcut apariția și Traian Băsescu.

Urmând tipicul slujbei creștin-ortodoxe, nașa Nutzy s-a lepădat de Satana de trei ori, fiind îmbrăcată în chiar culoarea Iadului: Negru. ”Purta o superbă rochie negră”, titrau mass-media prietene. Nutzy nu s-a lepădat de satana politicii românești, în schimb.

Glumele de bodegă de port au fost tipice pentru Băsescu la momentul botezului micuțului nevinovat, despre care a spus: ”Mai avea puțin și făcea mustață! E un finuț din ăsta de șase luni care îți rupe mâinile.”

Dacă procurorii, fie de la DNA fie de la alte structuri, o vor ține tot așa, sunt șanse ca următoarele chermeze băsiste să se țină în Beciul Domnesc.

Sursa foto: Facebook-Elena Udrea/Adrian Gurzău

Sursa video: Youtube-Mircea Petrescu

Se strânge lațul în jurul famigliei-DNA cere aviz pentru arestarea finului lui Udrea

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.