×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 23 iunie 2017, 13:22
EUR (€)
-0.0072 ↘
4.5915 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.1096 RON
• • •
Se premiază tot
Guvernul dă bani şi elevilor care obţin menţiuni la olimpiadele internaţionale

Guvernul a modificat unele condiţii de acordare a burselor de merit olimpic internaţional pentru elevii premiaţi la olimpiadele şcolare internaţionale, astfel încât de aceste burse să beneficieze şi elevii care obţin menţiuni la olimpiadele şcolare internaţionale, indiferent de disciplina de învăţământ. Cuantumul lunar al bursei de merit acordate pentru obţinerea unei menţiuni la olimpiadele şcolare internaţionale a fost stabilit la un nivel echivalent cu 25% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată la data acordării bursei. De asemenea, cuantumul lunar al burselor de merit olimpic internaţional pentru elevii care obţin premiile I, II şi II la olimpiadele şcolare internaţionale va fi raportat la salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată la data acordării bursei, după cum urmează:

- Elevii care obţin locul I la o olimpiadă şcolară internaţională vor primi o bursă de merit olimpic internaţional în cuantum lunar echivalent cu salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată la data acordării bursei.

- Pentru elevii care obţin locul al II-lea, cuantumul lunar al bursei de merit olimpic internaţional reprezintă echivalentul a 75% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată la data acordării bursei.

- Pentru locul al III-lea, cuantumul lunar al bursei de merit olimpic internaţional reprezintă echivalentul a 50% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată la data acordării bursei.

Anterior, cuantumul burselor de merit olimpic internaţional era raportat la salariul minim garantat pe economie la data acordării bursei.

Cosmin Pam MateiPublicat Joi, 20 aprilie 2017
369
 | 2
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
0
AM FARA SA FIU MALITIOS O PISICA ALBASTRU DE RUSIA EA NU POATE PRIMII UN PREMIU CA VAD CA TOATA TARA PRIMESTE CATE CEVA ASTA DA POMANA SI REVOLUTIE DE TIP NOU !!!!!!!
Publicat Sâmbătă, 29 aprilie 2017
+Răspunde
Eduard Dracul
0
POVESTI!!! NU am trimis echipa de la Mircea din COnstanta la concursul NASA si voi bagati cu premii la olimpiade?
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Vești despre soarta liderului Statul Islamic
Publicat acum 14 ore şi 21 minute
Congres pentru Dragnea
Publicat acum 23 ore şi 5 minute
Anunțul lui Iohannis despre alegerile anticipate
Publicat acum 17 ore şi 15 minute
Pe cine vrea Mircea Badea premier
Publicat acum 4 ore şi 13 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
24 articole/ Actualizat Duminică, 18 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 9 minute
Ioan Viştea

Se observă, în ultima vreme, o încercare de demonizare a stîngii românești actuale, aproape fără precedent, mult prea apăsată, de-a dreptul viscerală.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 38 minute