×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 10:52
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
În ziarul Cotidianul de miercuri dimineața, la toate chioșcurile și benzinăriile
Guvernul Dragnea are o faţă
Foto cotidianul.ro
Foto cotidianul.ro

Nu ştiu cît de entuziaşti sunt pesediştii şi cît de supăraţi sunt adversarii. Eu, unul, am rămas doar contrariat. Dacă programul de guvernare este o, să-i zicem, operă cunoscută, guvernul este o surpriză totală. Seamănă cu soluţia Shhaideh la postul de premier. Adică a fost doar socoteala de acasă a lui Liviu Dragnea. De-aia a şi eşuat. A speriat. A derutat. A părut un număr politic personal. De-aia a şi fost respinsă. O fi fost şi de data asta componenţa guvernului aprobată de CEx al PSD! Dar ridicarea mîinilor sau un strigăt prelung, un „buuun“ de cîteva secunde, cum strigă crainicii „gooooool“, nu înseamnă altceva decît tot un guvern Dragnea. De ce?

L-am urmărit pe Liviu Dragnea, cel mai vorbăreţ om al ultimelor două săptămîni, la o emisiune a României TV (devenită organul de bază nr. 2 al PSD). Liviu Dragnea prezenta măsurile ce decurg din programul de guvernare. Și o făcea destul de bine. Corect, ordonat, fără să se bîlbîie şi fără să recurgă la notiţe, semn că stăpînea bine materialul, format din lunga listă de măsuri şi programe. M-au impresionat chiar dimensiunea şi cantitatea schimbărilor anunţate de Liviu Dragnea. Nu păreau deloc simple. Și cu atît mai puţin uşor de realizat cu nişte oameni cărora să le dai în braţe un program şi să le zici: „Fă-l. Și dacă ai probleme, să mă suni la orice oră!“. Anunţarea guvernului Dragnea (eu nu îi zic guvernul Grindeanu sau Păstârnac, îi zic Dragnea, pentru că el l-a decis, el l-a negociat, el i-a făcut programul, el îl garantează şi tot el este responsabil 100%) m-a lămurit. Suntem în faţa altei improvizaţii, născută din logica (dar şi vanitatea, plus ambiţia) aceluiaşi preşedinte al PSD. Programul despre care Liviu Dragnea vorbea cu atîta dezinvoltură la RTV a fost redactat împreună cu cîţiva oameni care ştiau destul de bine problemele societăţii româneşti. Aceştia au identificat exact o mulţime de aberaţii şi inutilităţi existente în mecanismul societăţii româneşti. E de mirare că unele dintre aberaţiile semnalate de măsurile programului PSD n-au fost identificate şi anulate de predecesori.

Și acum, întrebarea mea!

Editorialul complet în ziarul Cotidianul versiunea tipărită

Cornel NistorescuPublicat Marţi, 03 ianuarie 2017
5505
 | 11
 | 60
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Ion Din Romania
+1
TARZIU, DAR NICIODATA NU-I PREA TARZIU! Lui "sica", "nastratin" si "bula" si tuturor ca ei: daca nu sunteti de acord, puteti sa-l pupati in F-U-N-D pe presedinte, fostul presedinte si csollosi vostri, NIMENI nu va impiedica!
Publicat Joi, 05 ianuarie 2017
+Răspunde
Norr
+2
DAR CE FATZA DE PARASTAS ARE IOHANNIS,CU TOATA BASO-PENELIMEA LUI SI TOT SISTEMUL LOR TICALOSIT SI CORUPT.Si ce fatza o sa aibe guvernul lui din umbra cu BASALAU PREMIER...Rasul curcilor.
Publicat Joi, 05 ianuarie 2017
+Răspunde
!!!
+1
A turbat opoziţia şi postaci ei. O opriţi-vă bre măcar până Paşti şi apoi Lăraţi. -
Publicat Joi, 05 ianuarie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+2
SUCCES SI DURITATE SI PERSEVERENTA DOMNULE PRIM MINISTRU NU MAI STATI IN GENUNCHI IN FATA NIMANUI TARA SAU ORGANISM FINANCIAR !!!!!ASA SA NE AJUTE DUMNEZEUU !!!!!!!!
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Vigilentul
-4
Aveţi grijă diseară, la jurământ! Planul b să-l pregătiţi! Va fi deranj mare!
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Nastratin
-2
Bai pesedeilor si astia pe creierii carora se da musca cu patinele , altceva decat Soros , Soros , Soros , mai stiti ? Soros e rau cand pe banii lui s-au scolit altii ! Cand se scolesc ai vostri , mucles , nu scoateti o vorba ! Daca nu ati aflat pana acum si musiu Grindeanu a beneficiat de o bursa TEMPUS , finantata tot de Soros ! Da' asta nu se pune ! Ca voi sunteti jmecheri prin omisiune !
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Tataie
0
Si ce fata!!!...
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Lulutza
-6
Fatza de dos...macar de si-ar pune dintii Dragnea ca , costume Versace poarta..)))...un habarnist care si-a facut dusmani in PSD..., vine Ponta de la golf si-l salveaza..cu echipa lui..Rovana ,Badicioiu , Teodorevici., Pana..
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
John
-4
Va recomand un videoclip: "Să râdem cu noii miniştri". Cautati-l pe Google. Il veti gasi din prima.
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Guvernul dracnea
-5
Are fața urecheată a spionului nr. 1 al țării, mierleşticalu. Ăsta, la 74 de ani, trăieşte a treia tinerețe securistă. Vârstă la care majoritatea românilor este pensionară sau pune mâinile pe piept. Ne aşteaptă vremi cumplite. Dracnea va pune hoitul acestei țări la picioarele lui putin curând.
Publicat Miercuri, 04 ianuarie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017