Guvernul Streleţ a fost învestit

Premierul desemnat Valeriu Streleț și echipa sa guvernamentală au primit joi votul de încredere al parlamentului Republicii Moldova, informează mass-media de la Chișinău.

Cabinetul a fost învestit cu votul a 52 de deputaţi din fracţiunile Partidului Liberal Democrat, Partidului Democrat şi Partidului Liberal, transmite IPN.

Deputaţii Partidului Socialiştilor şi Partidului Comuniştilor au votat împotrivă, iar neafiliaţii Iurie Leancă, Eugen Carpov şi Nicolae Juravschi s-au abţinut.

Valeriu Streleţ a declarat că mizează pe spirtul de echipă şi are toată încrederea în actuala garnitură guvernamentală. La fel, acesta a spus că se bazează şi pe sinergia dintre Guvern şi Parlament, pe o conlucrare eficientă. Potrivit premierului, doar împreună, în serviciul cetăţeanului, se pot reuşi cele care au fost planificate.

Citeşte şi Cabinetul de miniștri în frunte cu Valeriu Streleț, vot de încredere în Parlament

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.