Hagi: Din păcate…

Update: FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia FC Salzburg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, iar tehnicianul Gheorghe Hagi acuză că erorile jucătorilor săi și nu mai crede în calificare.

„Am făcut greşeli inexplicabile. E greu de explicat ce s-a întâmplat, pentru că am pregătit bine meciul. Din păcate, jucătorii au fost timoraţi, au avut picioarele îngheţate. Au fost mai buni decât noi din toate punctele de vedere, trebuie să recunoaştem. Cei de la Salzburg au fost mult mai rapizi decât noi pe tranziţie. Au fost mult mai rapizi, mult mai puternici. Stăteam prost în teren şi acele greşeli ne-au costat. A fost un meci deschis, cu ocazii multe şi puteam să mai marcăm. Adversarii au fost mult mai iuţi decât noi, mai simpli în joc. Ne-au depăşit la ritm, la intensitate, au gândit mai bine, s-au mişcat mai bine, au fost mai rapizi. Cel puţin în prima repriză, lucrurile nu mi-au plăcut deloc”, a declarat Hagi, al finalul partidei.

„La Salzburg mergem să ne prezentăm ca lumea. Trebuie să mergem acolo să jucăm, nu are rost să ne gândim la altceva. Ne gândim doar la o prestaţie bună. Cred că e jucată calificarea, la ce s-a văzut azi pe teren”, a adăugat fostul mare fotbalist.

Tehnicianul a precizat după înfrângere că trebuie schimbate multe lucruri atât din punct de vedere personal cât şi colectiv la echipa sa.

„Trebuie să mergem înainte şi să schimbăm multe lucruri şi personal şi colectiv, pentru că dacă nu o să avem probleme mari. Vom analiza şi vom vedea. Nu e bine, nu mai arătăm cu eram înainte. Suntem într-un moment foarte greu, sper să ieşim din el”, a spus Hagi la TVR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.