Hagi îi dă peste nas lui Becali

Formaţia FC Viitorul a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa cipriotă APOEL Nicosia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, golul meciului fiind înscris de Cristian Ganea în minutul 75. A fost prima victorie a constănţenilor în cupele europene.

Tehnicianul FC Viitorul Gheorghe Hagi s-a declarat fericit, după victorie, că echipa sa a jucat mai bine decât FCSB şi a demonstrat că merită să fie campioana României. El a precizat că FCSB sau Gigi Becali trebuie să înţeleagă încă o dată că Viitorul e campioana.

„Încă o dată Steaua să înţeleagă că noi suntem campionii României. Sau patronul Stelei. Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua, că am meritat să fim campioana României. Am demonstrat că meritam să fim campionii, că am făcut totul mult mai bine decât orice adversar”, a spus Hagi, făcând referiri la faptul că FCSB a contestat la TAS titlul de campioană obţinut de FC Viitorul.

Hagi consideră însă că FCSB a obţinut un rezultat pozitiv în partida tur cu Viktoria Plzen, scor 2-2, şi poate învinge în retur. „Steaua a făcut un rezultat pozitiv până la urmă, are capacitatea să construiască victoria la Plzen”, a adăugat el, în conferinţa de presă de după meciul cu APOEL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.