Hagi: Lucrurile merg împotriva noastră

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, că formaţia sa a intrat într-o dinamică în care lucrurile merg împotriva ei.

„Sunt situaţii, momente în care poţi decide soarta unui meci, dar sunt şi momente în care toate merg contra ta. Se pare că am intrat într-o dinamică în care lucrurile merg împotriva noastră şi trebuie să facem o analiză. Nu avem timp să ne plângem, pentru că jucăm din trei în trei zile, şi trebuie să găsim soluţia ideală pentru a fi la fel ca înainte. Sunt lucruri noi anul ăsta. Pretenţiile au crescut şi probabil nu ştim să ne comportăm în această situaţie. Au intrat 7-8 jucători lucizi, proaspeţi, care nu au jucat în Cipru. Eu zic că am avut şansa noastră să câştigăm. Adversarul a avut două ocazii. Din păcate, ei au marcat, noi nu am făcut-o. Nu am ce să înţeleg, nu ştiu ce a văzut la acea fază cu golul anulat. Dar ce să zic de ratarea lui Coman, înainte de golul lor? În loc să tragă, s-a întors. Lucrurile merg negativ pentru noi, vom face o analiză”, a spus Hagi, comform digisport.ro.

Echipa FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, la Braşov, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Campioana a jucat în inferiroritate numerică din minutul 78, după eliminarea lui Kevin Boli.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Hadnagy, în minutul 90+2, care a preluat un balon, a intrat în careu şi l-a învins pe Rîmniceanu cu un şut plasat de la 7 metri lateral dreapta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.