×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 10:52
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Contele de Saint Germain
Hai, Ponta, spală-ţi păcatele!
Victor Ponta
Victor Ponta

Aveam şi noi un guevarist. Cel puţin conform tricoului purtat în adolescenţă. Nu că Che Guevara ar fi fost ceva de care România avea nevoie după trauma a 45 de ani de comunism…

Dar ideea de curaj, de neînfricare, de spirit de sacrificiu, de luptă dusă până la capăt de un tânăr nemutilat de reumele şantajului şi ale compromisului călduţ, ideea aceasta, născută din contrariile ei, încolţită pe setea aproape romantică de redefinire morală a unui popor considerat laş şi trădător în fibră, ne-a făcut pe mulţi, nu îndeajuns de sceptici, să ne punem, într-un moment de încercare al istoriei, speranţa în Victor Ponta.


Acum aflăm că guevaristul nostru a fost doar o păpuşă de plastilină moale. Ca să nu spun de gelatină tremurătoare. Un pisicuţ, cum bine îl definea o hienă.
Nu voi relua lungul şir de laşităţi cu care Victor Ponta ne-a răsplătit speranţele în decursul unei doar jumătăţi de deceniu. Ii voi spune doar atât:


Ai acum şansa, iată, ţi s-a mai oferit o şansă, să-ţi speli păcatele atâtor decepţii pe care ni le-ai pricinuit şi să dovedeşti măcar a mia parte din curajul guevarist cu care ne-ai amăgit pe vremea în care, alături de Crin Antonescu, ne vindeai ilustrate măsluite despre România voastră viitoare!


Fă public raportul cu adnotările olografe ale lui Kovesi despre cât de neplagiată era teza ei. Ghiţă ne-a spus că îl ai, iar tu nu ai negat! Arată-ne acest document!
Recunoaşte bărbăteşte, cu orice risc, şantajul descris de Ghiţă, la care te-a supus Coldea ca să o numeşti pe Kovesi! Spune tranşant: da, aşa a fost sau NU, Ghiţă minte!


Fă măcar atâta lucru pentru adevăr şi pentru noi, cei care, odată, am crezut în tine.

http://www.conteledesaintgermain.ro/hai-ponta-spala-ti-pacatele/06-01-2017


http://www.conteledesaintgermain.ro/hai-ponta-spala-ti-pacatele/06-01-2017

Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
9350
 | 52
 | 48
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Alcibiade. Braila.
0
"Conte" te respect si pretuiesc, dar cred ca actualul Parlament si Guvern nu sunt suficient de consolidati pentru ca sa faca Romania sa reziste unui "cutremur" national daca Ponta vorbeste acum. Sunt sigur ca va vorbi, sa mai asteptam. Sunt prea multi, tradatorii, ticalosii, frustratii, anarhistii, extremistii dar si ageamii interesati sa duca din nou Romania in haos si anarhie pentru a "pescui" iarasi in ape tulburi. Uitat-te si pe forum sa vezi cu ce canalii si scarnavii suntem nevoiti sa "convetuim". Sunt convins ca toti tradatorii vor plati pentru crimele si distrugerea tarii din ultimii 12 ani.
Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
+Răspunde
Crocodilul
-3
Che a fost instruit de Stalin cumva? Imi miroase ca istoria se repeta. Nu mai sunt buni americani acum unt buni rusii ( am vrut sa spun ca aia care simt ruseste)
Publicat Marţi, 10 ianuarie 2017
+Răspunde
Vicontele de Montalban
+2
Draga conte, Che a fost un criminal care nu a riscat nimic in nicio clipa fiind inconjurat de zeci de "tehnici". Mai condamnabila mi se pare aceasta confuzie indusa decat aceea ca Ponta a facut gafe si a manifestat lasitati. NU Conte, Ponta a executat ordine si in acesti ani, la fel cum a facut-o cand se exiba public ca ghuevarist. Arata cu mandrie ca desfida defectiunea gorbaciovista precum patronul Castro al idolului sau. Dezvaluirile actuale ale ofiterului sau de legatura sunt de o importanta exceptionala, dar nu trebuie sa ne amagim, manevra are loc doar pentru ca seful operativ SRI si sefa DNA au defectat dupa un deceniu de colaborare stransa. Hienele nu se asociaza cu pisoi, ci cu rapitoare...a sperantelor de supravietuire.Ghita si Udrea au asigurat legaturile operative si transferurile financiare in cadrul agenturii care l-a tinut pe Basescu la carma. Securitatea ceausista maturata in 1989 prin lovitura de stat kgbista. Perioada cand Ponta isi umfla pieptul dupa ce absolvise instructia de front in Spania si Franta ca un veritabil ghuerillos marxist.
Publicat Marţi, 10 ianuarie 2017
+Răspunde
Victor Pontaj
-18
O victima inocenta a calaului nemilos DRACnea.
Publicat Luni, 09 ianuarie 2017
+Răspunde
Ion Roata
+14
Este interesant ca deplasati orientarea catre Ponta , cand ar fi mai normal sa-l stranga careva de caise pe Kioru , care este capul tuturor nenorocirilor si caruia sa-i zica cineva , mai belitule , nu mai pleci acasa , pana nu spui tot . Motive si argumente-s gramada ! Asa , e ca si cum l-ai chestiona pe unul talharit , ca de ce nu s-a luptat cu talharul , pai cum , daca ala avea cutite si pistoale ? Tu ai face-o ?
Publicat Luni, 09 ianuarie 2017
+Răspunde
IQ100
+8
nu cred. N-are balls.
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
Fonta tontul @ IQ100
+15
Are dar miiiiiiiiici. Minuscule. Daia şi vorbeşte aşa de pițigăiat.
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
Radu Humor
+16
Păi, ca să-ţi spele păcatele cei care au greşit faţă de Ţara asta şi de români, ar trebui ca o spălătorie auto să lucreze în schimburi măcar vreo câteva luni ! Nu-s ei atât de vinovaţi, precum noi, că le-am permis să-şi facă de cap, fără să dăm cu ei de pământ, încă de la început, când au început să se creadă oameni politici toate nimicurile , scursurile şi gunoaiele aduse la suprafaţă de viitura din 89 ! Dar încă nu-i târziu s-o facem, mai ales că ne dau permanent motive ! Presimt că dacă nu se ţin de cuvânt, vom începe cu ăştia !
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
avramut
+10
cu iMENS regret : ponta a fost un CACACIOS ! a fost dornic de putere si a luat-o de la alta PRAMATIE ( adica : coldea,basescul.covesi) ! alo ?? victoras ! Tu nu ai fost si nu esti ,,eroul romaniei". pricepi ? ai profitat de INCREDEREA ROMANILOR si te-ai tavalit pe sub gardurile de la cotroceni ;ca sa semnezi cu alt NETREBNIC un pact in DEFAVOARFEA TUTUROR R O M A N I L O R ! ciocu mic copchile !! ai priceput ?
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
Csalas
+14
Ponta nu poate rupe nici o pisica. Dar daca primeste ordin, atunci o va rupe-o, desigur numai atata cat sa nu se vada mai mult decat vrea sistemul sa arate. Acoperitii ascunsi in politica, justitie si presa au o singura sansa; sa execute ordinele altfel sunt terminati.
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
??????
-6
Oare autorul acestui articol o putea face vreo trimitere la vreun articol de-al dumnealui in care sa il fi sustinut sau apreciat pe Victor Ponta ? De remarcat si ca pe doamna Kovesi nu Victor Ponta a numit-o , iar de propus doamna Elena Udrea ar fi sustinut dumneaiei ca ar fi "recomandat-o" lui Victor Ponta, probabil avand in vedere si experienta anterioara a doamnei Kovesi in functia de Procuror General ?
Publicat Duminică, 08 ianuarie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017