Halep, după înfrângerea de la Fed Cup

Simona Halep a făcut primele declarații după meciul pierdut în fața Karolinei Pliskova de la Cluj Napoca, în Fed Cup, că este tristă pentru că nu a reușit să câștige și că speră să își ia revanșa în meciul cu Petra Kvitpva din weekendul viitor, informează mediafax.ro.

„Sunt bucuroasă că am reuşit să joc aici, sper că nu am dezamăgit prea mult. Nu am reuşit să câştig, am fost foarte aproape din nou, de o perioadă nu pot să închei meciurile. Trebuie să merg mai departe. Contra ei (n.r. – Karolina Pliskova) este greu să ai o tactică, am încercat să deschid terenul, să o alerg. Am şi rezistat fizic, spre sfârşit am avut şi câteva crampe, e normal, pentru că nu prea m-am antrenat, am fost bolnavă. Cred că trebuia să fac mai mult şi îmi trebuia mai mult noroc pe partea mea, la unele mingi. Nu a fost uşor să termin cu înfrângere, am fost foarte tristă că am pierdut, dar aşa e în tenis. Mai avem şanse, sper ca mâine să fiu mai bine şi să câştig, trebuie să merg mai departe. Îmi cer scuze că nu reuşit să termin meciul cu bine, dar am dat tot ce am putut”, a declarat Halep.

În momentul în care aceasta a fost întrebată ce s-a întâmplat la ghemul de 4-4, din setul doi, Halep a mărturisit că nu știe de ce la pierdut, concluzionând că nu a fost prea inspirată în deciziile pe care le-a luat.

„După aceea, la 5-4, m-am enervat puţin cam mult, de obicei nu fac acest lucru, mă enervez dar încerc să ţin în mine, acum am dat afară şi cred că mi-am pierdut din energie. Dacă încheiam ghemul acela, se desfăşura altfel meciul şi setul doi”, a adăugat Simona.

Cât despre adversara sa, Halep i-a recunoscut meritul câștigului datorită tenisului solid și a formei fizice bune.

„Ghemul de la 4-4 m-a descurajat un pic şi, apoi, m-am gândit prea mult de ce nu am putut să închei. Din cauza aceasta cred că am fost un pic mai jos, din punct de vedere al moralului. În setul trei, m-a dominat. Ea a avut mai multă încredere decât mine în setul trei. A servit foarte bine, nu am reuşit să citesc serviciul ei aproape deloc, a fost solidă şi a meritat să câştige. Eu am avut scăpări, e normal şi trebuie să accept şi să merg înainte”, a încheiat Simona Halep.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.