Halep: E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig

Simona Halep a ratat pentru a doua oară titlul la Roland Garros, după ce în 2014 a fost întrecută în ultimul act de rusoaica Maria Șarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4.

„E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig”, a declarat Simona Halep, numărul patru mondial, după ce a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, în finala turneului.

„Am avut dureri de stomac din cauza emoțiilor, înaintea finalei, așa că poate n-am fost pregătită să câștig. Sper să mai joc aici o finală și să o câștig”, a mai spus sportiva.

„A fost un turneu grozav, o experiență bună… aș vrea să mulțumesc echipei mele, părinților mei. E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig, dar trebuie să continuăm să muncim și să credem”, a explicat Halep.

„Vreau s-o felicit pe Jelena. Tot creditul pentru ce a făcut în acest turneu”, a conchis Halep sportiva.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.