Halep, în semifinale după o revenire spectaculoasă (Video)

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros.

Românca a învins-o în trei seturi pe ucraineanca Elina Svitolina, 3-6, 7-6 (6), 6-0. Simona a întors soarta partidei, la scorul de 6-3, 5-1 pentru adversara ei.

În semifinale, Halep va juca contra Karolinei Pliskova, din Cehia. Calificarea în semifinale este recompensată la Roland Garros cu 530.000 de euro şi cu 780 de puncte WTA.

Simona a fost finalistă la ediţia din 2014, când a pierdut în ultimul act în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Ilie Năstase a comentat victoria Simonei Halep împotriva Elinei Svitolina.

„O victorie fabuloasă pentru că a revenit de la un scor la care își era imposibil să te mai gândești la o victorie. Încrederea vine numai din victorii. Când revii de la minge de meci… e incredibil, dar se mai întâmplă. Pe mine mă încurajează că are încredere în ea chiar și când e condusă. Înainte se enerva ca mine și arunca racheta, dar acum nu mai face așa. E foarte bine. Singurul adversar mai periculos e Pliskova pe tabloul de la Roland Garros,” a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.