Ne-ar trebui un președinte de rasă (VIDEO)

Participanţii la concursul HalloWinner Cat Show, care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti exact în ziua alegerilor, au părerea lor despre viitorul preşedinte al României.

N-ar avea nimic împotrivă dacă noul şef al statului ar împrumuta din calităţile pe care le are o felină: este devotată, inteligentă, își respectă stăpânul (respectiv cetățenii), știe să se facă populară, iubită, este sigură pe ea și pe forțele ei și, nu în ultimul rând, este mereu o învingătoare.

Răzvan Ciobanu, creator de modă, prezent la expoziţie în calitate de iubitor de pisici, este convins că o felină din rasa sfinx este ideală pentru funcţia de preşedinte, pentru că “are o statură impunătoare, este diferită de alte pisici şi este foarte onestă”. De asemenea, un alt posesor de sfinx, adaugă că sociabilitatea şi popularitatea acestei specii ar fi primordiale pentru un şef de stat.

Viitorul preşedinte al României ar avea foarte multe lucruri de învăţat de la o pisică. În primul rând, el trebuie să aibă un regim alimentar foarte echilibrat, să nu mănânce mult, explică stăpânul unei pisici venit de la Chişinău, să fie onest, perseverent, să aibă bun simţ.

Un lucru ar putea avea în comun preşedinţii români şi pisicile: oricum o dau, tot vor cădea în picioare! Sau nu. Rămâne de văzut.

Expoziția internațională de pisici HalloWinner Cat Show a adunat peste 200 de stăpâni de pisici din întreaga lume și un juriu format din șase arbitri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.