Hănescu, atac la adresa Simonei Halep

Jucatorul de tenis Victor Hănescu a criticat declaraţiile Simonei Halep făcute în toamnă referitoare la antrenorii străini, despre care sportiva de 23 de ani a spus că ar avea o “mentalitate ciudată”.

„Nu sunt de acord cu ea. Îmi dau seama din ce sistem venim şi ce efect a avut comunismul asupra noastră. Îmi dau seama ce limitări avem şi eu, dar şi alţii au avut. Nu înseamnă că antrenorii români nu sunt buni, avem şi câteva exemple, dar eu, dacă ar fi să aleg, aş merge pe un antrenor străin”, a spus Hănescu pentru ProSport.

Hănescu a criticat, de asemenea, decizia Simonei Halep de a-l angaja pe Thomas Hogstedt pentru doar o luna.

„Asta chiar că nu am mai auzit. Probabil că este un test şi nu vor să se grăbească, pentru ca apoi să fie dezamăgiţi. Sunt convins că dacă se va înţelege şi cu antrenorul suedez, se va prelungi această lună şi vor fi mai multe turnee”, a mai spus Hănescu.

În urmă cu aproape o lună, Simona Halep a anunţat că a renunţat la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette.

Sportiva l-a angajat pe acesta la începutul acestui an, el fiind cel care a contribuit la obinerea mai multor rezultate precum câştigarea turneelor de la Doha şi Bucureşti. De asemenea, sportiva a ajuns în finalele de la Roland Garros şi Turneul Campioanelor şi în semifinale la Wimbledon.

După despărţire, Wim Fissette a acuzat-o pe Simona Halep că s-a schimbat mult în ultimul an, reproşându-i totodată că s-a uitat rolul pe care l-a avut în obţinerea unor rezultate „la care Simona nici nu visa”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.